![]() |
2012 Aşk, Sevgi Sözleri Yeni....Alıntıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Aşk, Sevgi Sözleri Yeni....AlıntıdırBİR AŞK OLSAN BANA, HER SUSADIĞIMDA AŞKA, GÖZLERİN GÜLSE GÖZLERİME, DOYASIYA İÇSEM SENİ ![]() İsrâ Yıldırım SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım GİTMEK İSTİYORSAN GİT AMA; KENDİNDEN NEFRET ETTİRMEK İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME YÜREĞİME, BİR GÜN DÖNMEK İSTERSEN AÇIK KAPI KALSIN ![]() İsrâ Yıldırım HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR ![]() BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR ![]() KIT GELİR ![]() GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN ![]() ![]() İSRÂ YILDIRIM Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR ![]() Bir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem ![]() zaten benim dünyamsın ![]() Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin ![]() SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI ![]() GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM ![]() DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM ![]() YILDIRIM YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR ![]() HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN ![]() Hasan İsrâ Yıldırım AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM ![]() BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR ![]() O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NE KADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİ RABBİM BİLİR ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA ![]() EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ ![]() Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum ![]() günü düşünüyorum ![]() Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi… Hasan İsrâ Yıldırım… *** 2012 sevgi sözleri *** Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası ![]() ![]() ![]() Yıldırım ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Başkalarının yerinde olmak isteyen insanlar; o kişilerin gizli kalmış şeytanlıklarını, dertlerini, sıkıntılarını, yaşam tarzlarını bilseler özenirler miydi ? İnsanların özeneceği en iyi kişi yine kendisidir ![]() BENİ BIRAKIP GİDEN SEVGİLİ; bütün düşmanlarımın ömrüm boyunca bana veremediği zararı , sen bir saniyede verdin ![]() tehlikelisin…Hasan İsrâ Yıldırım… ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Benim yalnızlığım yanımda birilerinin olmaması değil ; içimdeki ilgi sevginin karşılığını bulamamasıdır ![]() bağlarken , insanı da sevgi hayata bağlar ![]() (HİY) Benim yaşadığım sevgiler o kadar içten tertemizdi ki ; aşk şeytan gibi kıskandı durdu , ama o aşk sevgilerimin kölesi bile olamayacak kadar hep alçaktı ![]() Hasan İsrâ Yıldırım (HİY) Çocuğun oyuncağını aldığınızda nasıl ağlarsa; sevende karşılık bulamazsa çocuk gibi ağlar ![]() Hasan İsrâ Yıldırım (HİY) En büyük dilenci sevgi dileyendir ![]() Dilendikçe en büyük acıyı bu çeker Para dilenen herkesten isteyebilir , AMA SEVGİ DİLENEN SADECE BİR KİŞİDEN DİLENİR , VEFASIZSA DİLENDİRDİKÇE DİLENDİRİR DİLENENİ ![]() Yıldırım (HİY) Hem işler iyi gitmiyor diye çalıştırdığı işçisinin emeğini çalıp bir de dansözlere para yediren patronlara gıcık olurum ![]() bunları oynatacaksın ![]() İnsana verilecek en büyük hapis cezası, ona karşılığı olmayan birisini sevmesini sağlamaktır ![]() Hasan İsrâ Yıldırım (HİY) İnsanların duyguları ile oynayan sahtekarlar yüzünden; bizim gibi saf duygularla sevmek isteyenlere inanmıyorlar ![]() ![]() Onun adaletine kimsenin aklı ermez ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** İnsanların yüzlerini gerçekleri söyleyemeyenler , her zaman şeytanlarla beraberdir ![]() Yıldırım ![]() Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır ![]() yok ediyor ![]() o zaman toplumda bozulmamış olacaktır ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Kesin bildiğim bir şey varsa Hakkın Rahmetine Bir Gün Kavuşacağım, ama hayalimdeki sevgiliye kavuşacağım mı ? onu da yine bilecek olan kavuşacağım Rabbimdir… ![]() KIZLAR HİSSE SENETLERİ GİBİ ÇOK DEĞERLİ VARLIKLARDIR ![]() kızlarda; kendi değerlerinin altında erkek tercih ettiklerinde değer kaybetmeye başlarlar ![]() sevdim o bana bunu yaptı derler ![]() ![]() ![]() İnşallah herkes kendi değerini anlayacak kişiyi bulur ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi… Hasan İsrâ Yıldırım… Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır ![]() ahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır ![]() Yıldırım Seni Sevdiğimi Gözlerime Yazdım; Gözlerime Bakarsan Seni Sevdiğimi Görürsün ![]() Hasan İsrâ Yıldırım-Haz ![]() Bebeklerin gözlerine baktığında bebeği güldürebiliyorsan demek ki beni hissedebiliyorsun ![]() İsrâ Yıldırım İsmini sağa sola değil kimse karalamasın diye, sevgi kelebekleri kalbimin derinliklerine yazdılar ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 *** 2012 sevgi sözleri *** Benim için en güzel kız yanında bulunduğum sürece şeytani duygularını ön plana çıkarmayan kızdır ![]() Ben seni en çok gözlerimden kıskanıyorum, gözlerim seni görmediği zaman gözyaşlarına boğuluyor ve işte o an bende nefessiz kalıyorum ![]() Yıldırım Hayatta para ile satın alamayacağınız başka şey ise; içten, samimi, dürüst, sadık, inançlı bir hayat arkadaşı ![]() derseniz yanılıyorsunuz bu tip insanları parayla değil sevgi ile satın alabilirsiniz ![]() arkadaş ise paranız bitince oda sizi bitirir ![]() Bir kimseye sevdiğinizi söyleyecekseniz “seni seviyorum” yerine “seni Allah ın izni ile seviyorum” deyiniz ![]() değerli olur ![]() kullanırsanız başınıza ne geleceğini bilemezsiniz ![]() Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Büyük sevgilerin acıları da büyük olur ![]() senin olsun dersiniz ![]() Sana olan sevgimi çocuklar duyunca anneleri için topladıkları kır çiçeklerini bana verdiler ![]() Bunları ona ver diye ![]() olan sevgim yücedir ![]() Anne karnındaki günahsız cana nasıl kıyayım ki; kalbimin sana beslediği karşılıksız, günahsız sevgiye kıyayım ![]() ![]() İsrâ Yıldırım Kimi sevgiler insanlara sevap kazandırırken, kimi karşılıksız sevgiler de insanlara günah kazandırır ![]() nasip eder ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Aşk, Sevgi Sözleri Yeni....AlıntıdırSevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 AŞK şeytan gibi insanın gözünü boyar, insana günah işletir ![]() içini mutlu eder, onu hayata bağlar, insana sevap kazandırır ![]() Burada tertemiz içten sevgiyi kastettim bunu yaşayanlar bilir ![]() Hasan İsrâ Yıldırım - Serçeler karınlarını doyurmak için tehlikeli yerlere uçarak canlarından olurken ![]() bulmak için kalpten kalbe gezerken kalbinden vurulur ![]() veda ederken, insan ise o acısı ile yaşamaya devam eder ![]() İsrâ Yıldırım - 08 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Ben seni beni sevmen için değil, mutlu olman için sevdim ![]() Hasan İsrâ Yıldırım ![]() Kız dediğin su gibi berrak olmalı, bahardaki güller gibi insanın gönlünü okşamalı, gökyüzündeki yıldızlar gibi makyajsız sade güzel olmalı, melekler gibi dürüst ( inançlı ) olmalı, bebeğin annesine bağlı olduğu gibi eşine sadık ve akıllı olmalı ![]() ![]() ![]() Böyle kızlar var ama işte asıl sorun bunları bulmak güç ![]() Bulursanız değerini bilin bir daha elinize böyle imkân gelmez ![]() SENLE ŞU ANDA YENİ KARŞILAŞTIK, ben senden özür diliyorum ![]() beraberliğimize neden olsun ![]() seni affet diyecek davranışta bulunayım Sevgili Rabbimin izni ile …Hasan İsrâ Yıldırım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası ![]() ![]() ![]() Yıldırım ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Aşk ağaca çıkıp inmesini bilmeyen kediye benzer, herkes kediye yardım etmek ister ama kedi bunun farkında değildir ![]() tırmanabilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EŞEK KADAR ADAM OLDUNUZ DİYENLERE ŞUNU DİYORUM ; Kardeşim biz eşekleri bile geçtik ![]() taşır yola devam eder, biz ise dert , sıkıntı taşır yolumuzu kaybederiz ![]() kesinlikle böyle bir düzen için Orhan Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” şarkısını söylerlerdi ![]() ![]() ÖYLE BİR SEVGİLİ İSTERDİM Kİ ; BU GÜLLERİ , ÇİÇEKLERİ AL SENİN İÇİN TOPLADIM DEYİP ELİNE VERDİĞİMDE İÇTEN, SAMİMİ GÜLMESİ YETERDİ ![]() O İÇTEN , TERTEMİZ SAF SEVGİLER ![]() BAZEN KARŞIMIZA BEĞENMEDİĞİMİZ BİRİSİ ÇIKTIĞINDA ŞUNU DERİZ: “ Bu sevse ne olur? ![]() hep unuturuz dışarıdan baktığımızda ağaç dediğimiz odun parçasından, Rabbimiz öyle meyveler vermiş ki tadına hayran kalırız ve bunun tam olarak nasıl meydana geldiğini anlamaya aklımız ermez ![]() duyguları bir yaşasanız, belki de kışın baharı yaşayacaksınız ![]() Yeter ki ne aradığımızı , ne istediğimizi bilelim ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 02 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu ![]() Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyen zavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adam olunuyor mu görsünler ![]() ![]() ![]() ![]() Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin ![]() Müslüman kardeşinize “bu dünyada işin iş “ diye takılmayınız ![]() bilemezsiniz ![]() başımdakileri sana versin derse ne yaparsınız? Gereği yokken başınıza sıkıntı almayınız ![]() Bazı zavallılar , namaz kılan samimi insanlarla dalga geçmek için; spor için mi namaz kılıyorsun diye takılırlar ![]() günün belli saatlerinde tuvalete gidip öylece eğiliyorsunuz ve kalıyorsunuz ![]() namaz kılmakta insanın huzurlu, sağlıklı ve başarılı olması için bir fizyolojik ihtiyaç kadar gereklidir ![]() Hasan İsrâ Yıldırım En güzel sevgileri yaşamak isterseniz; sevdiğiniz evindeki çiçeğe sizin için baksın, sizde evinizdeki çiçeğe sevdiğiniz için bakınız ![]() alışkanlık haline getirdiğinde o çiçeklerle her ilgilenildiğinde sevdikleri akıllarına gelecektir ![]() canlandıkça sevgileri de canlanacaktır Buda onları mutlu edecektir ![]() Hasan İsrâ Yıldırım… Kızları giydikleri kıyafetler namuslu yapmaz, onları namuslu yapan ; dini görevlerini hakkı ile yerine getirmesi, aile terbiyesi almış ve güzel ahlaka sahip olmalarıdır ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 *** 2012 sevgi sözleri *** Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır ![]() ahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır ![]() Yıldırım Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır ![]() yok ediyor ![]() o zaman toplumda bozulmamış olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu ![]() Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyen zavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adam olunuyor mu görsünler ![]() ![]() ![]() ![]() … Bazı bayanlar vardır eline aldığı o süs köpeğine verdiği değeri erkeğine verse ![]() dünyanın en mutlu insanı olacaktır ![]() arabasına gösterdiği hassasiyeti eşine gösterse eşi dünyanın en mutlu insanı olacaktır… Hasan İsrâ Yıldırım … *** 2012 sevgi sözleri *** BU KIZLAR BU İŞİ NASIL BECERİR? Henüz 8,9 yaşlarında kızların ince topuklu ayakkabı ile nasıl yürüyebildiklerine hep hayret ederdim ![]() Birisinde ablamın ayakkabısını giydiğimde bir yerimi az kaldı kırıyordum ![]() mı? ![]() --- Hasan İsrâ Yıldırım --- HAYATTAN BEKLEDİĞİNİZ İNSAN KARŞINIZA MUTLAKA ÇIKAR…ÖNEMLİ OLAN ONUN FARKINA VARMAK DEĞİL… DEĞERİNİ BİLMEKTİR…DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ MUTSUZLUĞA DOĞRU YOL ALIRSINIZ …HASAN İSRÂ YILDIRIM (26 ![]() ![]() KİMİ KIZLAR VARDIR DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE ERKEĞİ BELLİ BİR SÜRELİĞİNE ELDE EDER ; KİMİ KIZLAR VARDIR İÇ GÜZELLİĞİ İLE ERKEĞİ BİR ÖMÜR BOYU ELDE EDER ![]() HASAN İSRÂ YILDIRIM 26 ![]() ![]() DİLENCİDEN BİLE DAHA AŞAĞIDA BULUNAN KİŞİ; DİLENEREK ELDE ETTİĞİ SEVDİĞİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEREK ONU KAYBETMESİDİR ![]() ONUN SAHTEKAR DİLENCİ OLDUĞUNA İNANIR ![]() ![]() 26 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN ![]() ![]() İSRÂ YILDIRIM 27 ![]() ![]() SEVGİLİ RABBİM BELKİ DE ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞI OLARAK; BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞIŞLADI ![]() ACILARI ÇEKMESEYDİK ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ ANLAR MIYDIK? Hasan İsrâ Yıldırım 27 ![]() ![]() HERKES SEVEBİLDİĞİNİ SANIR; OYSA SEVMEK EN ZOR SANATLARIN BAŞINDA GELİR ![]() İLGİ, SEVGİ, HOŞGÖRÜ , MERHAMET , ANLAYIŞ … İSTER ![]() HASAN İSRÂ YILDIRIM 26 ![]() ![]() GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 HER KUŞUN ETİ YENMEZ ![]() GÜLEN KIZIN PEŞİNDEN GİDİLMEZ ![]() ERKEĞE GÜVENİLMEZ… HASAN İSRÂ YILDIRIM… 27 ![]() ![]() UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR ![]() 12 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Benim en güzel yaptığım iş; yaptığım hiçbir şeyi beğenmemem ![]() istemem ![]() ![]() ![]() GÖNÜL BU DÜŞMANI TANIMAZ ; KATİLİ ADAM SANAR , DÜŞMANI DOST SANAR …Hasan İsrâ Yıldırım…17 ![]() ![]() … ADAM OLMAYANI, ADAM YERİNE KOYARSANIZ ODA SİZİ EŞEK YERİNE KOYAR ![]() HASAN İSRÂ YILDIRIM 17 ![]() ![]() BİR SEVEN BULAMADIK , DERTLERİMİ SARACAK , GÖZLERİME GÜLECEK ,ELLERİMDEN TUTACAK ![]() Yıldırım… UNUTABİLDİĞİM HER ŞEYİ UNUTTUM ![]() UNUTAMADIĞIM ŞEYLER İSE SENİN YAŞATTIKLARINDIR… ![]() Yıldırım 22 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SEVENİ OLMAYAN İNSANLAR SUYU OLMAYAN MUSLUKLAR GİBİ KENDİLERİNİ GEREKSİZ HİSSEDERLER ![]() Yıldırım 21 ![]() ![]() HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 01 ![]() ![]() BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR ![]() O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NE KADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİ RABBİM BİLİR ![]() PARANIN ESİRİ OLAN İNSANLAR; ÖNCE PARAYI ELDE EDEREK PARAYI KULLANIRLAR ![]() KULLANIR ![]() FARKINDA OLMAMASIDIR ![]() ![]() ![]() HER NAMAZ KILAN DOĞRU ADAM DEĞİLDİR ![]() HER NAMAZ KILMAYAN ADAM YANLIŞ ADAM DEĞİLDİR ![]() NAMAZIN HAKKINI VERMEKTİR ![]() BENİM İÇİN EN BÜYÜK HAYAL ŞUANDA SENLE OLAN BERABERLİĞİMDİR…HASAN İSRÂ YILDIRIM… Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SENİ SEVDİM ÇÜNKÜ SEN BENSİN ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 2008 *** 2012 sevgi sözleri *** ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFI AZ YADA ÇOK SEVMENİZ DEĞİLDİR ![]() SEVGİNİZİ HİSSETTİREBİLMENİZDİR ![]() OLURSUNUZ ![]() BEN SENİ SEVMEK İÇİN DEĞİL; SENİ YAŞAMAK İÇİN SEVDİM ![]() SEVMEK, SADECE BEDENİNİZLE O İNSANIN YANINDA OLMAK DEĞİLDİR ![]() ZAMANLARDA BİLE ONU DÜŞÜNEREK, ONUN MUTLU OLMASI İÇİN NELER YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ ARAŞTIRIP, O İNSANIN İÇİNDEKİ DUYGULARINI HAREKETE GEÇİRMEKTİR ![]() SEVGİ, TADINDAN VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ EN GÜZEL MEYVE OLACAKTIR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 *** 2012 sevgi sözleri *** YA BEN SEVDİM, YA SEN ![]() DE SEVDİK ![]() ![]() İSE; SENİN İÇİN DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARINDA BİLE, HEP SANA DUA ETTİM ![]() Seni görmesem bile, yanım da olman güzel ![]() Sesini duymasam bile, bana dua etmen güzel ![]() Beni tanımasan bile, bana üzülmen güzel ![]() Beni bilmesen bile, aklına gelmem güzel ![]() Hasan İsrâ Yıldırım-21 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 AKLIN BAŞINA GELİR BİR GÜN, BULAMAZSIN BENİ O GÜN , KALIRSIN BEĞENMEDİKLERİNE … Hasan İsrâ Yıldırım - Haziran BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR ![]() KIT GELİR ![]() ![]() ![]() Bence en güzel sevgi; bir kimsenin sevdiğine tam “seni seviyorum” derken bunu söyleyemeden hayata veda ederken, ne söyleyeceğini hisseden karşısındaki sevdiğinin de bu duruma dayanamayarak onun da hayata veda etmesidir ![]() içten temiz sevgiden daha güzel nasıl sevgi olabilir ki ![]() İsrâ Yıldırım BİRİSİ SİZE TEŞEKKÜR ETTİĞİNDE , ONU MUTLU ETMEK İSTİYORSANIZ “bir şey değil” , ”değmez” yerine " BENDE İÇTENLİĞİNİZ VE SICAKLIĞINIZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEYİNİZ ![]() göstermektir ![]() teşekkür edelim ki değerli olduğunu hissederek bize daha fazla değer vermesine neden olalım…Hasan İsrâ Yıldırım… 01 ![]() ![]() KIZLARDA ROMAN GİBİDİR, BAZI KIZLARI OKUDUĞUNUZDA 1 GÜNLÜK ETKİ YAPAR, BAZI KIZLAR ÖMÜR BOYU ETKİ YAPAR ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 İnsanlarda meyvelere benzer ![]() bakıldığında dışı güzel görünen meyvenin bakımı yapılmadığında, nasıl içinde kurtlar varsa ; dışarıdan bakıldığında güzel görünen insan kısaca İslam’ın savunduğu değerleri almadıysa kendisini ve çevresindekileri rahatsız eder ![]() ![]() ![]() Zamanın değerini bilmeyenler , başlarına gelecekleri bilmeyenlerdir ![]() ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 BEN HİÇBİR ŞEYE SİTEM ETMİYORUM Kİ , HAYAT BANA SİTEM EDİYOR , ÖNCE ALIŞTIRIYOR BİRİSİNE , SONRA ONU BENDEN ALIYOR , GÖZ YAŞLARIMI DÖKTÜRÜYOR , YÜREĞİMİ SIZLATIYOR, HAYATA KÜSTÜRÜYOR ![]() EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ ![]() Yıldırım *** 2012 sevgi sözleri *** YAŞADIĞIM HER AYRILIKLAR BANA HAYATIMA GİREN İNSANA DAHA FAZLA İLGİ, SEVGİ GÖSTERMEME NEDEN OLDU ![]() SEVGİNİN KARŞILIĞINDA BANA KALAN GÖZYAŞLARI OLDU ![]() ÜMİDİMİ KAYBETMEDEN İLGİNİN, SEVGİNİN DEĞERİNİ BİLEN BENİ BEKLEYEN O SEVGİLİYİ ARIYORUM ![]() ACILARIN HEPSİNE DEĞECEK ALLAH IN İZNİ İLE ![]() Yıldırım BEN HAYATIN GERÇEKLERİNE ALIŞTIM AMA GÖZ YAŞLARIM ALIŞMADI … HAYATIMIZI DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ SÜRECE; HAYATIN KÖLESİ OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ![]() Yıldırım SEVDİĞİNİZ KADAR ACI ÇEKERSİNİZ ![]() FAZLA BAĞLANMA DERLER AMA BU ARABA DEĞİL Kİ HIZINA BİZ KARAR VERELİM ![]() VERİYOR ![]() DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN AĞIRLIĞI KADAR ALTINIM OLSAYDI; ŞUANDA DÜNYANIN EN ZENGİN İNSANIYDIM ![]() Hasan İsrâ Yıldırım *** 2012 sevgi sözleri *** Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 HAYAT; YOLDA KALMIŞ BOZUK ARABA GİBİ İNSANI DELİ ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR ![]() Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum ![]() günü düşünüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Aşk, Sevgi Sözleri Yeni....AlıntıdırDöktüğüm göz yaşlarında sonra kötü olmak istesem de kötü olamadım ![]() sevgiyi bilen birisi çıktığında onu da hayata ben küstürmeyim dedim ![]() BEN SENİ, ONLAR ÇOK SEVİYOR DİYE SEVMİŞTİM ![]() ![]() Yıldırım YALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR ![]() HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR ![]() BİLMEM FARKINDA MISIN? SENİ DÜŞÜNÜYORUM HEP BİLMEM BİLİYOR MUSUN? SANA AĞLIYORUM HEP BİLMEM SEVİYOR MUSUN ? SENİ SEVİYORUM HEP BİLMEM HİSSEDEBİLİYOR MUSUN? SENİ HİSSEDİYORUM HEP Hasan İsrâ Yıldırım 30 ![]() ![]() ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM Benim gibi sevgi uğramaz her zaman , kalbine gelmişken değerimi bil, bilmezsen; kalırsın sevgisiz tek başına… Hasan İsrâ Yıldırım 06 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** DÜNYA DÖNDÜKÇE SANA AĞLAYACAĞIM, KALBİM ATTIKÇA SENİ YAŞAYACAĞIM, YALNIZ KALDIKÇA SENİ DÜŞÜNECEĞİM, SON NEFESİME KADAR HEP SENİ SEVECEĞİM, ETTİĞİM HER DUADA ALLAH’IMDAN HAYIRLISIYLA SENİ İSTEYECEĞİM ![]() Yıldırım SİZ BİRİSİNİ ÇARESİZ BIRAKIRSANIZ , BİRİSİDE SİZİ ÇARESİZ BIRAKICAKTIR ![]() ACILARLA BAŞBAŞA KALACAKSINIZ ![]() OYSA GEÇMİŞTE ÇARESİZ BIRAKTIĞINIZ AKLINIZA DAHİ GELMEYECEK KADAR İNSAFSIZ OLDUĞUNUZU BİLMEYECEKSİNİZ ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 18 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 GÜL DALINDA GÜZEL DERLER OYSA GÜL DALINDA DEĞİL; KİM O GÜLE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTEREREK BAKIMINI YAPARSA ONUN YANINDA GÜZELDİR ![]() SOLMAYA MAHKUMDUR ![]() İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTERİRSE , ONU ANLAMAYA ÇALIŞIRSA, O KIZ , KENDİNİ EN GÜZEL KIZ HİSSEDEREK MUTLU OLUR ![]() ERKEĞİN ELİNDE İSE KENDİSİNİ DEĞERSİZ HİSSEDER ![]() OLAN GERÇEKTEN DEĞER VERENİ BULMAK ![]() VEREN MUTLAKA GELİR, AMA GÖZLER BAŞKA YERDE OLUNCA BU DEĞER VERENİ GÖREMEZLER , SONRA BAŞI EĞİK GÖZ YAŞLARIYLA BAŞBAŞA KALIR ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI ![]() GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM ![]() DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM ![]() YILDIRIM 20 ![]() ![]() SEN GELSEYDİN BANA SEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLEN GÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA ![]() SARILIRDIK ![]() ![]() YETER Kİ GÖZLERİN GÜLSÜN SEVGİLİ ![]() ![]() ![]() 20 ![]() ![]() SENİ SENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM ![]() DUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…20 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Terk ettiğin akşam sahile indim ![]() yandan yağmur yağıyor , bir yandan yokluğun içimi üşütürken elimi ceketimin yırtık cebine soktum ![]() ![]() Bazen deniz sen oluyorsun ve beni çağırıyorsun ![]() çaresizliğimi düşünürken ben yine sadece seni düşünüyorum ![]() Çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun, ölümü bile bu kadar düşünemezken şimdi ölüm diye seni düşünüyorum… ![]() Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SEVMEYİ BİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR ![]() KIZLARI GÜZEL VE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR ![]() kız bile kendisini çirkin ve değersiz hisseder ![]() Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 NEREDE YASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM ![]() Hasan İsrâ Yıldırım Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde Sizi Hatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına Kendisinden Faydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin ![]() Herkes benim gibi değer vermez sana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 En kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğini unutamamasıdır ![]() küstürür, ölümü bekler ![]() ![]() Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyi bir türlü başaramadım ![]() başaramamışlar ![]() Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim ![]() ![]() Gülümsemen için neler yapmam ki… Seni ne kadar sevdiğimi bilseydin bana köle olurdun, bilmediğin için bana ayrılık oldun ![]() Hasan İsrâ Yıldırım Hiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlarda aldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler ![]() Hasan İsrâ Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Parasal değeri olmayan en büyük hazine sevgidir ![]() Ben güzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse Ben güzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse Ben güzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 24 ![]() ![]() Bu dertler biter mi bir gün Kalbim sevilir mi yarın Döner mi vefasız bugün Yoksa ağlatır mı her an Hasan İsrâ Yıldırım Seni düşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar seni düşünemiyorum ![]() O zamanda zaten benim uykum oluyorsun ![]() 24 ![]() ![]() Bugünkü dostunuzun yarın düşmanınız olacağını, dünkü düşmanınızın bugün dostunuz olacağını unutmayınız ![]() olmayınız ![]() ![]() ![]() SEVGİLİ ŞİMDİ BİR BEBEĞİN OLSAYDI ONU NE KADAR SEVERDİN? İŞTE BENDE SENİ EN AZ O KADAR SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Sevgili sen benim için hep Aydın ve tektin ![]() ![]() Çünkü hep senin ışığınla aydınlanıyorum ben ![]() Yıldırım 26 ![]() ![]() Sen Benim İçin Hep Güneştin Ve Tektin ![]() Aydınlatıp, Isıtırken Başkası Bana Ne, Yeter Ki Baharı Müjdeleyen Gözlerini Ayırma Gözlerimden Gül Güzeli ![]() Yıldırım 27 ![]() ![]() Bir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem ![]() zaten benim dünyamsın ![]() ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Terk eden sevdiğinize hiçbir zaman kızmayınız ![]() ![]() kendinizden nefret ettirirsiniz, ama gül vererek kendinizi düşündürürsünüz ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Seni özlüyorsam demek ki özlenmeyi hak ediyorsun ![]() Seni düşünüyorsam demek ki düşünülmeyi hak ediyorsun ![]() Seni seviyorsam demek ki sevilmeyi hak ediyorsun ![]() PEKİ SEN BUNLARI HAK EDERKEN, BEN NEYİ HAK EDİYORUM? - Bende sensiz kalmayı hak ediyorum ![]() Çünkü ben seni SENSİZ sevdim ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 08 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben hep seni aramıştım senin haberin olmadan ![]() Sen hep beni aramışsın benim haberim olmadan ![]() Kader buldu bizi uzaklardan ![]() İnşallah Sevgili Rabbimde bizi bir birimize bağışlar ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Kimileri insanlarla alay ederek mutlu olurlar, kimileri insanlara ilgi, sevgi göstererek mutlu olurlar ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 13 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 *** 2012 sevgi sözleri *** Gece gündüz olur, dost düşman olur, dost diye güvendikleriniz terk sizi eder, ama yalnızlık her şeye rağmen terk etmez ![]() ![]() Yıldırım 07 ![]() ![]() BEN AŞKI GÖZLERİNDE, SEVGİYİ SÖZLERİNDE, MUTLULUĞU YANINDA BULDUM KELEBEK GÜLÜ ![]() Yıldırım 14 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Kendini mükemmel zannetme ![]() mükemmel yapan benim duygularımdı ![]() herkesi duygularım öyle mükemmel yapar ki , benim ona bağlılığım kat kat artar ![]() ![]() ![]() Ağlıyorsam sebebi senin ayrılığın, Gülüyorsam sebebi senin yaşadığın ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() SEVMEYİ; DUYGULARINI KONTROL EDEBİLEN, SADIK, DÜRÜST, SAMİMİ İNSANLAR BAŞARIRLAR ![]() sevgiye ihanet etmeyi başarırlar ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 O GÖZLERİN ÖYLE ETKİLEYİCİ Kİ; ATEŞ OLSAM BİLE SÖNERDİM ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 11 ![]() ![]() Yerleri kirlettiklerinde nasıl ki çöpçüler temizliyorsa, keşke gönülleri kirlettiklerinde de temizleyen birileri olsaydı ![]() ![]() ![]() Hayatım sanki olumsuzluklar üzerine kurulmuş ![]() olumsuzluklara karşı hazır olmam ![]() ![]() ![]() * Allahım bulunduğum duruma şükürler olsun ![]() diye yazdım ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Seni unutamıyorsam bu suç benim değil ![]() ![]() Yıldırım 15 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Aşk, Sevgi Sözleri Yeni....AlıntıdırSevmek güzeldir sevilen kıymet bilirse, özlemek güzeldir özlenene değerse, Sahiplenmek güzeldir, sahiplenilen sahipleneni sahiplenirse ![]() ![]() ![]() Ben hep seni düşünürüm, hep sana ağlarım, hep seni beklerim, hep seni severim ![]() varsın ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Herkes sevebilir ama herkes sevgisini hissettiremez ![]() karşınızdakinin duygularını kontrol altına almalısınız ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 01 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Seni unutamadım ![]() istediğimde sana daha fazla bağlanmaya başlayınca seni unutmaktan vazgeçtim nar tanesi ![]() ![]() ![]() Unutmak cümlenin sonuna nokta koymak kadar kolay değil ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 13 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben ne yapayım dertler bitmiyorsa Gönlüm ne etsin sevgiye değer verilmiyorsa Ben ne yapayım deli gönlüm seni seviyorsa Gönlün ne yapsın deli gönlümü anlamıyorsa Hasan İsrâ Yıldırım 01 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Akan göz yaşlarım kalbime düşman oldu böyle birisi sevilir mi diye Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() BEN SENİ YALNIZLIK DİYE SEVDİM, SEN GİTSENDE HEP BENİMLESİN ![]() ![]() ![]() Kime inansam, kime güvensem, kimi sevsem ayrılık oldu bana, demek ki güvenilecek sevgili kalmadı ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 AĞLIYORUM GECENİN BU SAATİNDE , SENİ DÜŞÜNÜYORUM SEVGİSİZLİĞİN BU VAKTİNDE , SENİ SEVİYORUM KALBİMİN DERİNLİKLERİNDE ![]() ![]() ![]() Sen yanımdayken hayalmişsin, sen gittin hayal bitti, göz yaşları başladı ![]() Sen yanımdayken rüyaymışsın, sen gittin rüya bitti, acılar başladı ![]() Sen yanımdayken yalanmışsın, sen gittin yalan bitti, gerçekler başladı ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Sana olan bağlılığımdan dolayı aşk kıskandı durdu ![]() ![]() dolayı sevgi sana imrendi durdu ![]() ![]() ve sevgiden daha ötesin bebecik ![]() ![]() ![]() Sen yanımdayken rüya sen, Sen yanımdayken hayal sen, Sen yanımdayken aşk sen, Sen yanımdayken sevgi sen, Sen yanımdayken ben sen Hasan İsrâ Yıldırım 09 ![]() ![]() GİTMEK İSTİYORSAN GİT AMA; KENDİNDEN NEFRET ETTİRMEK İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME YÜREĞİME, BİR GÜN DÖNMEK İSTERSEN AÇIK KAPI KALSIN ![]() İsrâ Yıldırım 09 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 HER DÜŞEN KAR TANESİNİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM ![]() ANIMSATIYOR ![]() istiyorum ![]() ![]() Yıldırım 02 ![]() ![]() Ben seni unutmak için değil ki hayatımı sana feda etmek için sevdim ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SEVGİYİ GÖZLERİNDE BULDUM, AŞKI SÖZLERİNDE TATTIM, MUTLULUĞU SENDE YAŞADIM, GÜLÜ DE SENDEN İSTİYORUM ![]() ![]() Yıldırım 31 ![]() ![]() DÜNYA DÖNDÜKÇE SENİ SEVECEĞİM ![]() UNUTTUĞUMU SANDIKÇA SENİN İÇİN ÖLECEĞİM ![]() Yıldırım 08 ![]() TARİF EDİLEMEYECEK KADAR GÜZELSİN ![]() KİMSEYE BENZEMEYECEK KADAR FARKLISIN KELEBEK GÜLÜ ![]() Yıldırım 02 ![]() ![]() Sevmek Hakkımsa, Kıskanmakta Hakkımdır ![]() ![]() Yıldırım 04 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bir şarkı olsan bana, gece gündüz dinlesem seni, dinledikçe dalsam hayallere , kimse uyandırmasa beni ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bir güneş olsan bana, her üşüdüğüm vakitte, doyasıya ısıtsan beni, hissetsem kendimi rüyalarda ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 05 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 BİR AŞK OLSAN BANA, HER SUSADIĞIMDA AŞKA, GÖZLERİN GÜLSE GÖZLERİME, DOYASIYA İÇSEM SENİ ![]() İSRÂ YILDIRIM 05 ![]() ![]() SENİ NEDEN KISKANMAYIM Kİ; KISKANILACAK KADAR ÇOK GÜZELSİN ![]() KADAR DA AKLIMA VE KALBİME HÜKMEDİYORSUN KELEBEK ÇİÇEĞİ ![]() Hasan İsra Yıldırım 06 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bu zamanda dürüst, içten, samimi, sadık bir seven bulmak, okyanustaki tek balığı olta ile tutmaktan daha zordur ![]() ![]() ![]() Hatırlamadığım birisi bana “Allah belanı versin” demişti ![]() büyük bir belaymışsın ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Önce seviyorum diye yüreğimi kandırıyorlar ![]() kalbimi parçalayarak gidiyorlar ![]() vicdansızlar sıraya girmişler beni bekliyorlar ![]() Yıldırım 22 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Kaderim ayrılıklarla doluysa elimden ne gelsin ![]() Karşıma çıkanlar sevgi düşmanıysa gönlüm ne etsin ![]() Hasan İsra Yıldırım 22 ![]() ![]() Hiç sevilmesem bile gece gündüz döktüğüm göz yaşlarım onun yerine beni seviyor ya buna bile şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 BENİM GÖZÜMDE EN BÜYÜK DÜŞMAN; sevilirken, sevdiği halde sevgisini saklayandır ![]() gelince en büyük acıyı çekeceğini bilmeyecek kadar, olayların farkında değildir ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 17 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben seni sevdim, senin haberin olmadan Sen beni sevdin, benim haberim olmadan İkimizde söylemedik, ikimizde yalanmışız ![]() Hasan İsra Yıldırım 22 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Benim adım sevgi Var mıyım, yok muyum ? Hayal miyim, gerçek miyim ? Herkes beni merak eder Bilmezler ki varlığımı Ben uzak değilim kimseye Yeter ki hissetmesini bilsinler beni… ![]() Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 BENCE YAŞAMAK HEP SENİ DÜŞÜNMEKTİ ![]() Artık seni düşünemeyecek kadar kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum, tıpkı bir ölü gibiyim ![]() senin yokluğunda benim tabutum zaten ![]() ![]() ![]() Ben güle, çiçeğe, bebeklere … her şeye senin adını verdim ![]() seni hatırlatıyor bana ![]() göz yaşlarım bana derman oluyor ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bırakıp gidiyorsun ve sonra geri dönüp “nasılsın?” diyorsun ![]() nasılsa bende öyleyim ![]() ![]() güneş ol ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 20 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben seni sevdim, beni düşman bildin ![]() Düşmanın senden faydalanmak istedi onu dost bildin ![]() Gerçekleri öğrenirsin sandım gerçeklerden kaçtın ![]() Acı çekmemen için sana koştum, beni çaresiz bıraktın ![]() Hasan İsra Yıldırım 21 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben gidiyorum buralardan güneş, ay senin olsun ![]() ![]() gelsin, Göz yaşları bana uğrasın ![]() Hasan İsra Yıldırım 21 ![]() ![]() BANA EN ÇOK ACIYI VERENLER, YARDIM ETMEK İÇİN KENDİLERİNİN YERİNE ACI ÇEKTİĞİM İNSANLARDIR ![]() Bu insanlara kötülük yapsaydım belki yaranırdım ama o zamanda karaktersizleşirdim ![]() tercih ederim ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bir gece yarısı aktı göz yaşlarım yanaklarına Göz yaşlarım öyle tatlı gelmişti ki sana Uykudan uyanıp gözlerin kaldı gözlerimde Gülmeye başladı gözlerin gözlerime Hasan İsra Yıldırım 10 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Gözlerime hüzünle bakar Dertlerine ortak yapar İşi bitince de beni ayrılığa satar… Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Gül dalında güzeldir derler ![]() dalı dal olmadıktan sonra güzel olsa ne olur ![]() erkeğinin yanında değerlidir ![]() eşsiz güzel olsa ne olur ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Sevgiyi yaşamak için öncelikle sevginin varlığına inanmak gerekir ![]() şeyi gerçekleştiremezsiniz ![]() ![]() ![]() SENİ UNUTAMIYORUM ÇÜNKÜ KANIMA KARIŞMIŞSIN VE VÜCUDUMUN HER YERİNDE DOLAŞIYORSUN ![]() hayat veriyorsun, hem de acı veriyorsun ![]() katlanmalıyım? yoksa beni bekleyen toprağa mı karışmalıyım? Hasan İsra Yıldırım 15 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 SENİ UNUTAMIYORUM SUÇ BENİM DEĞİL KALBİMİN ![]() ![]() Peki seni içten duygularla seven kalbime, bu cezayı verirken vicdanın sızlamadı mı? Hasan İsra Yıldırım 15 ![]() ![]() En güzel aşk; yaşanılan en içten, tertemiz sevgidir ![]() ![]() Yıldırım 28 ![]() ![]() Birisine çok değer veriyorsanız çok dikkat ediniz ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Gülü seven dikenine katlanır derler ![]() Ben gülü bulamadım ki dikenine katlanayım ![]() bulduğumu sanıyorum ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 26 ![]() ![]() Karşıma ilk çıktığında seni çok sevmiştim ![]() şekilde yapan şeytanın kendisiymişsin ![]() kimliklerini saklayan en iyi ajanlardır ![]() 24 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Zaman biter ama sana olan hasretim bitmez Her şeye alışılır ama yokluğuna alışılmaz Hasan İsra Yıldırım 26 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Her zaman yağmur yağmaz, kar tanesi düşmez ![]() gibi bazı zamanlarda sevenlerini hatırlarlar ![]() değil, her zaman sevenimi yanımda görmek isterim ![]() Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Hayatıma o kadar yalancılar girdi ki… Şimdi düşünüyorum acaba onlar mı yalandı yoksa ben mi yalandım ![]() ![]() sanan bir doğruyum ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Önemli olan, güller arasından en güzelini seçmek değil, sevginizin güzelliğini anlayabilecek, sizi mutlu edebilecek o gülü bulmanızdır ![]() Hasan İsra Yıldırım 27 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Size doğru gelen; her doğrunun içinde yanlışlar olabileceği gibi, size yanlış gelen; her yanlışın içinde de doğrular olabilir ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Sevgili senle bir doğru, bir yanlış yaşadım ![]() ![]() yaptım ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben mi istedim böyle hayatı ? Herkes gülerken, ben ağlıyorum Kimse bilmez neler çektiğimi Gönüller sevdiğini düşünürken Ben ise yalnızlığımı düşünüyorum Çünkü benim sevdiğimin adı yalnızlıktır ![]() Hasan İsra Yıldırım 24 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Sevmesini bil, bilmezsen sevmesini dolanma sevgi sokağında, mutlu olacak sevgililere engel olma ![]() İsra Yıldırım Haydi yum gözlerini sevgiye , dal güzel uykuya , buluşalım büyülü dünyada ![]() Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012 Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 NAZLARIM SENİ UYKUDA Sen uyu kalbimin sağında Nazlarım seni uykuda Hissedersin kendini rüyada Açma gözlerini bulutlarda Ömrünca kal oralarda Hasan İsra Yıldırım Sen gittin uzaklara , bıraktın beni yalnızlıklara , içimi döküyorum mektuplara ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Ben güzele güzel demem; güzel aklını kullanmasını bilmezse Hasan İsra Yıldırım Gözler aşkın simgesidir; sevdiğinizin gözlerine baktığınızda kendinizi alamıyorsanız Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Göz yaşı duadır; sevdiğinize kavuşmak için göz yaşı döküyorsanız ![]() Sevmek güzeldir; sevginin hakkını verecek içten, samimi gülü bulursanız ![]() Yağmur mutluluktur; kalpten sevenle yağmur altında ıslanırsanız Hasan İsra Yıldırım Sevgi diye sarılırım her güle, Her gül sevilmeyi hak etmezmiş , Ben gülleri kendime benzetirim , Sen gül değil, bir dikenmişsin ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Yağmurlu bir günde bırakıp gittin, yalvarsamda arkana bile dönmedin, senin için yaptıklarımı ne çabuk unuttun, demek ki sen kendini gizleyen şeytanın tekiymişsin, sevaplarımı sen aldın, günahlarını bana bıraktın ![]() Yıldırım Bir şarkı gibi dilimden düşmezsin , aklımdan çıkmazsın , nereye gitsem benlesin ![]() Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012 Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Bu dünyada erkeklere güvenme, Kızların süslü görünüşüne aldanma, Geçmişi temiz, içten, samimi birisini bulursan kaçırma, yoksa kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım Bana verilen en büyük ceza ; seviyorum deyip insanların duyguları ile oynayan sahtekarlarla aynı dünyada yer almaktır ![]() sevdiği için ölen, sevdiğinin gözlerinde yıldızlar gibi kayan sevgililerle aynı dünyada yer almak isterdim ![]() 10 Şubat 2012 Bir gece vakti geldin aklıma, duvardaki asılı resmine baktım göz yaşlarımla, penceremden ay vurmuş gözlerine, parıldıyordu gözlerin yıldızlar gibi, alamadım bir daha kendimi senden ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Sevdim amma sevilmedim, ağlatmadım amma ağlatıldım , düşündüm amma düşünülmedim ![]() karşılıksız, içten, samimi sevgiymişim ![]() Kimi bir dilim ekmek, kimi bir damla su ister ben ise biraz ilgi sevgi istiyorum ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 El ele kırlarda gezerdik, yağmur damladığında göz göze gelirdik , ayrılmak yok diye yemin ederdik , iki bebeğimiz olsun isterdik , adlarını aşk ve sevgi koyacaktık , şimdi ne olduda senle ayrı düştük bebek çiçeği? Hasan İsra Yıldırım 13 ![]() ![]() Kızların güzellik derecesini bazı erkekler dış görünüşüne göre belirlerken, alıcı gözüyle bakan erkekler ise aklını kullanmasını bilen güzelleri tercih ederler ![]() gözüyle bakmayan erkekler kullanır ![]() ![]() Şubat 2012 Seni öylesine çok özledim ki, yaşlı gözlerimle her gördüğüm bebeğe sen diye sarılıyorum ![]() İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Kalbimi, evin kapısına benzetip çıkıp durma ![]() şekilde kal orada ![]() Danalar gibi içten ve sımsıcaksın ![]() Ne olur beni danalar gibi yalama ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Benim sevgim benzemez kimseninkine, ben sevince kendimide aşıyorum, sevgilinin peşine takılıyorum bir bebeğin annesinin peşine takılırcasına ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() Yeni doğmuş köpek yavruları gibi çok sevimli, bebekler gibi çok tatlı, serçeler gibi çok narin, güller gibi hoş kokulu, içten, cana yakın, akıllı bir sevgilim olmasını isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() Alıntı yaptığında yazarın adını silmez… BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Etmiyorum Tel:0 542 518 1981 Gözlerim kapalı, sağ elim kalbimin üzerinde, seni düşünüyorum yine bir gece yarısı, herkes uyumuş, aldım elime kalemi, çayımı koydum pencere kenarına, seni özlediğimi yazıyorum kağıda, göz yaşlarım ıslatıyor yazdıklarımı, pencereden bakıyorum karanlık sokaklara, içim üşüyor, yokluğun yakıyor beni, gelmeyeceğini bilsem bile seni bekliyorum, kalbimin sevgisine ihanet etmemek için ![]() Yıldırım 15 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|