Zor Geldi Ayrılık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zor Geldi AyrılıkÖnceleri hasreti hiç tatmadım, Yarimden hiç ayrı kalmadım, Biter diye takvimlere baktım ![]() Zor geldi ayrılık, alışamadım ![]() Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak ![]() Ölsem ruhum daima seninle kalacak ![]() Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak! Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, Özlenen sen, özleten sen ![]() Varken doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan ![]() ![]() ![]() Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak Özlemle özlenmektesin, Sen , özlemlerin içinde en çok özlenensin ![]() Özlenenlerin içinde en özelsin ![]() ![]() Kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim, Kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim, Belki göremeden öleceğim, fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEĞiM' Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir ![]() ![]() |
|
|
|