![]() |
İstemediğin Kadar Güzel Söz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstemediğin Kadar Güzel Söz...Yıldız kümelerini ilk keşfedip ad veren aşıklardır Bakışlarını kaldır ama bakma bana Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine dönemeyeceksin! Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır ![]() Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir ![]() ![]() ![]() KENDİ BAHÇESİNDE DAL OLAMAYAN BİRİ, GİRMİŞ BAHÇEME AGAÇLIK TAŞLIYOR ![]() Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur Dal Rüzgarı Affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere BIR ŞEYİ SEVMENİN YOLU, ONUN KAYBOLABİLECEĞİNİ BİLMEKTİR ![]() Herkesi kusurları ile gören bir kimsenin senden de övgü ile bahsetmesini bekleme ![]() Daglarda pınarlar çağlamasa, Derelerde seller kahkaha atabilir mi ![]() Durgun sular derin akar ![]() ![]() İnsan tırmanırken, dağın kafa tutmasına razı olmalıdır ![]() ![]() Para her kapıyı acar, ancak kilitleyemez ![]() ![]() Her bildiğini söyleme ama, her söylediğini bil ![]() ![]() Savaşı bilmeyen barışı da bilmez ![]() ![]() Aşk, utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır ![]() Gerçeği insanların ölçüleri ile değil, insanları gerçeğin ölçüleri ile tanı ![]() ![]() Gözlerin konuştuğu dil her yerde aynıdır ![]() ![]() Gelecek, umut sahipleri için vaadler ile doludur ![]() ![]() Yeryüzündeki hiç bir uzaklık, dün kadar uzak değildir ![]() ![]() Aldatılsan dahi sakın kimseyi aldatma ![]() Sen Beni Bir Dağın Eteğindeki Gelincik Kadar Severken Ben Seni O Dağın Doruğundaki Kardelen Kadar Özlüyorum ![]() Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir ![]() Duyguydu Yıllarca Bozdurup Harcadığımız, Sevgiydi Gölgelerimizi Kıskandığımız, Kaderdi Pençesinden Kurtulamadığımız, Mutluluktu Tadına Doyamadığımız, Aşktanda Öte Birşeydi Adını Koyamadığımız ![]() Yanağına Düşen Kar Tanesi Eriyip Dudaklarına Ulaştığında O Bir Damla Serinliği Benimle Paylaşmak İstersen Yüzüne Esen Rüzgara Dön ![]() ![]() Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar ![]() ![]() ![]() ![]() Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm ![]() Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir ![]() Seni Yıldızlar Kadar Çok Seviyorum ![]() ![]() Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği Meleklerin Kanatları Öyle Büyük Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin ![]() Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun ![]() ![]() Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel ![]() ![]() Dünyada 2 Renk Gül Olsun ![]() ![]() Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur ![]() ![]() Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın ![]() ![]() Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol ![]() ![]() Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak ![]() ![]() Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm ![]() ![]() Güller Hep Ellerinde Açsın Ama Dikenleri Batmasın ![]() ![]() ![]() Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç ![]() ![]() Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir ![]() ![]() ARAMIZDAKİ MESAFELER HER NE KADAR UZAK OLURSA OLSUN, SONSUZLUĞA GİDEN TÜM YOLLARA ADINI YAZDIM ![]() ![]() ![]() SEN ALLAHA DİLENEN DİLEK, GÖKLERE VARAN ELLERİMSİN ![]() ![]() ![]() SANA BİR SIR VERECEĞİM; GECEDEN YANA SESSİZ, SEVDADAN YANA KUTSAL ![]() ![]() ![]() ![]() Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum ![]() ![]() Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden ![]() ![]() 7 ayrı iklimden, 7 ayrı çiçek getirseler 7 ayrı arı, 7 ayrı çiçeğe konsa 7 ayrı bal yapsa, senin kadar tatlı olamaz ![]() Yaşıyorsam, bu gelecek günlerin bana seni getireceğine inandığım içindir ![]() Dün yağmurlu bir akşamda çok sevdiğim bir yolcuyu uğurladım ![]() ![]() Eğer bir gün gururunu yenip, bana geri dönmek istersen sakın dönme, çünkü senin gururunun bittiği yerde benim gururum başlar ![]() Aşk üzerine edilmiş yeminler,kumsalda yazılmış yazılara benzer ![]() Gerçekte bana ait olmayan, ama benim diyebildiğim tek varlıksın sen ![]() YA TUTACAK KADAR YAKIN OL YADA UNUTCAK KADAR UZAK ![]() |
![]() |
![]() |
|