![]() |
Sustum/Sözcüklerimiz Yok Artık~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sustum/Sözcüklerimiz Yok Artık~çimde bir yerLerde qizLi kaLmış o çocuk ruhumu kaybettim sayendee ![]() ![]() Suskunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PranqaLarımdan kurtuLdum ve Özqürüm! GözLerinin derinLere daLdıqı anLarda tekrar anLarsın; “Hanqi işkence yüreqini siLebiLir ki…” Hükmetmez hiçbir komutan kendisine… BoquLdukça öqreniyorsun qirdapLı vakitLerde yüzmeyi… Hiçbir keLime senin adın kadar yer tutmadı dudakLarımda ![]() ![]() Vageçmelisin bu sevdadan Kendine bir tokat at uyan bu rüyadan ![]() ![]() ![]() Ŝevdanı unutmak koLay mı? YaşananLarı bir anda siLmek koLay mı? Sustum ! sözcükLer yok artık Hem ben zaten bilirim ki ![]() ![]() ![]() Susmaların hep gidişindir senin ![]() ![]() ![]() Geçmişte ettiğin yeminlerin hükmü geçermi tozlu yarınlara ! Nasılsa yüreğe yazıl/ma/yan kolay silinir #^^ Kaç maske taktın seni seviyorumderken ' O gece Hayatın lekesiz bir anında seni intihar ettim ' Şimdi katil benim ~ tuhaf değilmi okudugum her harf senden bahsediyor * ´ Karanlıktan korkmuyorum Korktuğum karanlıkta seni görememek ~´´ Tüm yaşa(n)mışlıklarımıza bir çizik attım ! |
![]() |
![]() |
|