![]() |
Süper~~Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper~~Nickler![]() Üfle güneşi sönsün Kalbim karakışın ayazına dönsün ! ![]() ![]() ![]() Azrailim öpsün! ![]() ![]() ![]() Tek dönümsün ömrüm ![]() ![]() ![]() ßu Gécé Ay TutuLdu ![]() ![]() ÖyLé TutuLdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßén TutuLdum Kimsé Görmédi Ay Kimé TutuLdu ßiLmiyorum ¿ ßén Sana TutuLdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SσηSuzLuктaıм ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() denizleri seviyosan dalgalarıda seveceksin sevilmek istiyosan önce sevmesini bileceksin ![]() Sevmek Belki Bir Ölüm Belkide Diriliş ![]() ![]() ![]() Belki Geçici Bir Heves Belkide Kalıcı Bir Duygu ![]() ![]() ![]() Sαнiρѕiz Kαlιρ Tυтυşυηcα Eтєкlєя Sαнiвiηє Döηєя Tüм Köρєкlєя ![]() ![]() Unutmasanda Unutmus Gibi YapacaksinAttigim Kagitlarda Hic Bitiremedigim Siirler Gibi Kalacaksin!! ßheNy taNıyanN ßiLiR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NoLur sarıL Çözme koLLarını boynumdan Sımsıkı sarıL sadece Sakın susma NeFesini esirgeme tenimden ßén özLéDim qaLiba Séni ßu yüzDén ßu kaDaR SiTemLéRim Sén üzüLméé aCıDan ßu SözLéRim Kar$ımda qöRSém DoLaR qözLéRim ![]() ![]() ★ Ya$Lanarak DeğiL Ya$ayarak Tecrüße KazanıLır ![]() ![]() ![]() Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|