![]() |
Kısa İletiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa İletilerBir Ömür sürecek bu deLi sevDa ![]() ![]() ![]() ![]() Birisi Hakeder Kimisi Kahreder ![]() ![]() Karanlıktayım ruhum nerde haberim yok ![]() ![]() ![]() Adresim YanlızlıK mekaNım döRt duVaR ![]() ![]() Ateşle Sigarayı Vur Dumanı Beyine Her Nefesde Daha Bi Girersin Tribe ! Dünyayı Kaybettim gülüşün 10 numara resmini astım duvara bakdıkça yakarım bi sigara ![]() ![]() Zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani ! Ben de Yüksek GeriLim , aŞkta KöTü siciLim vaR ![]() ![]() Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer Senin o Haince vedandan sonra ben çoktan veda ettim aşklara ![]() ![]() Sus bi dakka kaLbim ![]() ![]() MutLu etmiyeCekseN meşguL de etMiyeceKsin! Seni Sevdiğimi Düşündün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse BirşeyLer iMa Etmesin Kininiz Varsa SuratıMa kusUn ![]() ![]() ![]() ![]() Senin sahip oLduğun herşey bir imaLat hatası Sn onur konuğusun hayat denen oyunun ben sadece figuran Bitti işte kalan bir kaç anı ~ Cama vuran her damlada sen varsın ![]() ![]() kimin kırılmamış ki kalbi (?) Ayaz soğuk her taraf Sana ait OLsaydım seni hiç bırakmazdım Nefes alan herkesin kaybedecek Çok şeyi vardır ![]() öldürmeyen darbe güçlendirir ![]() Düzeldim sandım ama hep bunaLmdayım ne mmkün dengede durmak ? Fırtınadan bir uÇurumdayım ![]() ![]() aŞk oyun değil anlamıyorsan fazLada zorlayamam Ben o yaşı çoktan geçtim canım Evcilik oynayamam Aklını alırım eline veririm aklın elinde yol veririm |
![]() |
![]() |
|