Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
guzel, sözler

Guzel Sözler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Guzel Sözler

1-)bEnİm sEvGiM öLüMsüZ

2-)Avrupanın kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, tek bir şampiyon ULTRA ASLANLAR!

3-)Gök yüzünde bir yıldız olsaydım ilk sana kayardım

4-)Doğum günün kutlu olsun elif ablacım seni çokk seviyorum hayatımın hep seninle geçmesi dileğiyle iyi ki doğdun iyi ki varsın doğum günün kutlu olsun bitanemmm
5-)Doğmanın bedeli ÖLÜM, Geçiliğin bedeli YAŞLILIK, Sevgini bedeli FEDAKARLIK, Dostluğun bedeli PAYLAŞMAKSA, Bugünün bedelide HATIRLANMAKTIR İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
6-)Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem

Hayat kısadır bazı aşklar gibi, Bazı aşklar vardır hiç bitmeyen yollar gibi
  • ALEMİN EN KAHBESİNİ GÖRDÜK SEVGİNİN EN YÜCESİNİ HİSSETTİK PEKİ NEDEN KAYBETTİK HER SEVİYORUM DİYENİ ADAM ZANNETTİK
  • Sanmaki gidişin benim bitişimdir bu senin son SEVİLİŞİNDİ
  • Biz her ne kadar los ısık altında mını eteklı kızlarla dans etmesini bilmesekte sokak koselerınde yagmur altındadelıkanlıca sewmesını herkesten daha ii bılırız
  • ♥ Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!
  • ♥ Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!
  • ♥ Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularinki asla
  • ♥ Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin yarın ellere
  • ♥ Hep beni kimse sevmiyor ki derdin! Usulcacık sokulup yüreğine ben seviyorum demek isterdim
  • ♥ Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum
  • ♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Muuckk!!!
  • ♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum Birlikte daha güzel günlere
  • ♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin
  • ♥ Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın

En Hit Sözler !
    • Ölmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna; yolculuğa, bir yere taşınmaya yahut yoksulluğa
    • <Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğun
    • ♥ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir Şimdi yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle Seni seviyorum!
    • ♥ Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek Seni seviyorum!
    • ♥ Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum
    • ♥ An gelir insan gülerken ağlarmış Gözyaşları sel olup kalbine akarmış
    • ♥ Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler Zor geldi ayrılık alışamadım
EMEĞE SAYGI ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com