09-07-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Guzel Sözler
1-)bEnİm sEvGiM öLüMsüZ
2-)Avrupanın kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, tek bir şampiyon ULTRA ASLANLAR!
3-)Gök yüzünde bir yıldız olsaydım ilk sana kayardım
4-)Doğum günün kutlu olsun elif ablacım seni çokk seviyorum hayatımın hep seninle geçmesi dileğiyle iyi ki doğdun iyi ki varsın doğum günün kutlu olsun bitanemmm  
5-)Doğmanın bedeli ÖLÜM, Geçiliğin bedeli YAŞLILIK, Sevgini bedeli FEDAKARLIK, Dostluğun bedeli PAYLAŞMAKSA, Bugünün bedelide HATIRLANMAKTIR İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
6-)Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem
Hayat kısadır bazı aşklar gibi, Bazı aşklar vardır hiç bitmeyen yollar gibi
- ♥ ALEMİN EN KAHBESİNİ GÖRDÜK SEVGİNİN EN YÜCESİNİ HİSSETTİK PEKİ NEDEN KAYBETTİK HER SEVİYORUM DİYENİ ADAM ZANNETTİK
- ♥ Sanmaki gidişin benim bitişimdir
bu senin son SEVİLİŞİNDİ  
- ♥ Biz her ne kadar los ısık altında mını eteklı kızlarla dans etmesini bilmesekte
sokak koselerınde yagmur altındadelıkanlıca sewmesını herkesten daha ii bılırız  
- ♥ Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma
Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!  
- ♥ Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!
- ♥ Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularinki asla

- ♥ Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık
Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin   yarın ellere  
- ♥ Hep beni kimse sevmiyor ki derdin! Usulcacık sokulup yüreğine
  ben seviyorum demek isterdim
- ♥ Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum

- ♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan
  Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat  Muuckk!!!
- ♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum
Birlikte daha güzel günlere  
- ♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin

- ♥ Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın

En Hit Sözler !
- Ölmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna; yolculuğa, bir yere taşınmaya yahut yoksulluğa
- <Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğun
- ♥ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir
  Şimdi yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle  Seni seviyorum!
- ♥ Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi
Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek  Seni seviyorum!
- ♥ Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum

- ♥ An gelir insan gülerken ağlarmış
Gözyaşları sel olup kalbine akarmış  
- ♥ Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler
O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler Zor geldi ayrılık alışamadım
EMEĞE SAYGI ALINTI
|
|
|