Nefesini Almaya Geliyorum Yar.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nefesini Almaya Geliyorum Yar..SANA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEFESINE![]() ![]() ![]() ![]() gelecegim gün yaklasiyor yar ![]() ![]() belki senin Gölgenle karsilasirim ![]() umudu ile![]() ![]() ![]() ![]() hergün yürüdügün yollari yürümeye geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayal icinde ,![]() ![]() ![]() ![]() geceleri yildizlari seyrederken SEN![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayni yildizlari seyretmek icin geliyorum ![]() ![]() aldigin her nefesi, ![]() ![]() ![]() yüregimde ![]() ![]() EN derinliklerindesaklamak icin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geliyorum![]() ![]() ![]() SEN DUR YAR ![]() ![]() sadece orda kal ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Biliyorum ki sen hep ordasin ![]() ![]() ![]() Sesini duymasin kulaklarim ![]() ![]() gözlerim gözlerini görmesin ![]() ![]() ellelrim sana dokunmak istemesin ![]() ![]() hic biryere kipirdama ![]() ![]() ![]() ![]() orda kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve SUS![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece nefes al yeter ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle daha iyi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sadece emanetimi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefesini![]() ![]() ![]() almaya geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alip geri dönmeye geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN sadece orda kal |
|
|
|