Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komik, yazılar

Komik Yazılar 11

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komik Yazılar 11

Köylü, yeni doğan bir sıpayı kucağına almış evine dönerken,iki ortaokul öğrencisi kendisine takılır ve:
- Hayrola amca, derler Oğlunu nereye götürüyorsun böyle?
- Adam, kendine yapılan bu terbiyesizliğe aldırmamış görünerek cevap verir:
- Gittiğiniz okula kaydını yaptıracağım

Hakim, suçlu Temel'e çıkıştı
-Yaptığın işin utanç verici olduğunu bilmiyormusun?Bu işi yaparken hiç utanmadınmı?
Temel sessiz bir şekilde;
-Utanmaz olurmiyum hakim emicePu işi yaparken çok utanduğum için maske takmişudumdur

Kaptan Temel Fadime'ye yağmurun yağıp yağmayacağını önceden bildiğini der
Fadime'de nasıl? diye sorar
-Eger ki hamsiler suda oynayi,yağmayacak;oynamayi yağacak demektur
Fadime:
-Ama yarisi oynayi,yarisi oynamayi
-O zaman pelki yağar pelki yagmaz

Temel başındaki kasketi gösterip,
-Ha bu kasket penu on yaş gençleştirdu,demiş
-Kaç yaşindasun,diye sormuş Cemal
Temel,
-Kasketlimu,kasketsiz mu,diye yanıtlamış

Taksinin yokuşta frenleri patlamış,müthiş bir hızla aşağıya iniyorKayserili müşteri bağırmış;
-"Durdur şu arabayı"!
Şofür panik içinde haykırmış;
-"Durduramıyorum"!
-"O zaman taksimetreyi durdur hiç değilse" demiş Kayserili

Adam bara gider bir kadeh içki ister Barmen içkiyi uzatır, adam bir yudum alır ve kalanını barmenin suratına fırlatır Barmen çok kızar, tam yakasına yapıştığı sırada adam yalvarmaya başlar:
- "Çok üzgünüm Bende bir hastalık var; işte böyle, ne zaman bara gidip içki istesem, hep içimden bir yudum alıp kalanını barmenin suratına fırlatmak geliyor Çok utanıyorum ama kendime engel olamıyorum, üzgünüm"
Barmen çok anlayışlıdır
- "Üzüldüm" der "Benim tanıdığım iyi bir psikiyatrist var annem ve kızkardeşim de ona gidiyorlar, size adresini yazayım onu bir görün, çok iyidir"
Adresi yazıp adama verir Altı hafta sonra adam tekrar bara gelir ve bir kadeh içki ister Barmen:
- "Nasılsınız? Size söylediğim doktora göründünüz mü?" der Adam:
- "Evet evet" dedikten sonra bir yudum alıp yine kalanını barmenin suratına fırlatır Barmen şok olur
- "Anlaşılan o da işe yaramamış" diye çıkışır
- "Hayır" der adam, "aksine, bana çok faydası oldu" Barmen köpürür:
- "Ama yine bir yudumdan sonrasını suratıma fırlattınız!" Adam:
- "Evet" der "Ama artık bundan utanmıyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com