![]() |
Aşkın E Hali`Nden Laf Kırıntıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın E Hali`Nden Laf Kırıntıları
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın E Hali`Nden Laf Kırıntılarıala o aptal köşende oturup, beni öngörülerinle yargılamak ne kolaymış ![]() Peki! gördüklerimi gördün, yaşadıklarımı yaşadın mı SEN ! Peki devrik heykellerin önünde düşsüz yanılgıları o yüce gururlarıyla Yoksul fakat dürüst bir mızrak gibi dimdik duranların acısını yaşadın mı SEN ! Beni tutma gömleğim kan içinde, beni tutma darmadağın olursun Yıllardır öyle çok yedim öyle çok doydum ki Şimdi bir tükürürüm kaskatı olur rezil olursun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın E Hali`Nden Laf KırıntılarıÖyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de ![]() Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de ![]() Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendimi bir sahnede buldum Oynadım ![]() Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım ![]() Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime ![]() Sonra dedim ki söz ver kendine Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin, Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin ![]() Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım ![]() Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım ![]() |
![]() |
![]() |
|