Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, hali`nden, kırıntıları, laf

Aşkın E Hali`Nden Laf Kırıntıları

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

• Hepimiz içimizin derinliklerinde bir parça yalnızız ve anlaşılmak için çıldırıyoruz (Leo Calvin Rosten)
  • İnsanı en çok acıtan şey; Birine ''hayatını'' hediye etmişken, o kişinin ''kendini'' başkasına hediye etmesidir (Maksim Gorki)
  • Üzülme evlat,kaybettim sandıkların,kurtulduklarındır belki (Charles Bukowski)
  • Sevdamın sesi sessizliği soluyor şimdilerde, sözlerime kilit, ağzıma mühür vurdum da yine de susturamadım sen diye atan kalbimi -KTazeoğlu
  • Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm (Gabriel Garcia)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

• Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar (İlhan Berk)
    Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler Ve herşeye rağmen patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler (GGarcia)
    Gidişinin ardından çok fena yağmur yağdı Fakat gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım (Murat Ziya Tekin)
    Hangisine ağlamalıyım? Hayatımı mahvedip beni bir çırpıda sildiğine mi,onca yaptığına rağmen seni silemediğime mi? (Oruç Oruoba)
    Belki de en sevdiğim sakarlığın, gözlerime takılıp yüreğime düşmendi (İskender Pala)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

• Bakmayın insanların beni çok sevicek birini arıyorum demesine Biraz sevgiye maruz kalınca,hepsi kaçıcak delik arıyor (Bob Marley)
  • "Bazen ilk görüşte bilirsin; o insan senin kaderindir Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz" (Aşk Tesadüfleri Sever)
  • Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olmaBirine öyle bir söz söyle ki ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma -Ş Tebrizi
  • Her gün önüne gelen kızla yatma hayali kuran gençlerin, evleneceği zaman bakire kız beklemesinin mantığı çözülememiştir (Cemal Safi)
  • Kimse için kendini üzme Gün gelir üzüldüğün güne pişman olursun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

• İnsana kelebek hayatta bir kere konar; kaçırırsan başka şansın yoktur Çünkü o kelebek ertesi gün ölmüş olur (Anton Çehov)
  • Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; Insanlara ya da eşyalara değil (Albert Einstein)
  • Hala açlıktan ölenler varsa dünyada, aslında ölen insanlar değil; insanlıktır (Robin Sharma)
  • Kötü bir haberim var Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi Artık herşey adamına göre (Donnie Brasco)
  • Başarmak zordur Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir Unutma,yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir (Dan brown)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

ala o aptal köşende oturup, beni öngörülerinle yargılamak ne kolaymış
Peki! gördüklerimi gördün, yaşadıklarımı yaşadın mı SEN !
Peki devrik heykellerin önünde düşsüz yanılgıları o yüce gururlarıyla
Yoksul fakat dürüst bir mızrak gibi dimdik duranların acısını yaşadın mı SEN !
Beni tutma gömleğim kan içinde, beni tutma darmadağın olursun
Yıllardır öyle çok yedim öyle çok doydum ki
Şimdi bir tükürürüm kaskatı olur rezil olursun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de
Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de
Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendimi bir sahnede buldum Oynadım
Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım
Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime
Sonra dedim ki söz ver kendine
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin
Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım
Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com