![]() |
♥ İmzalık Nickler ♥ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ İmzalık Nickler ♥Orasını ßurasını Açıp PopuLer oLmaya çaLı$anLarLa deiL kaLßini Açıp YanımDa oLmaya ÇaLı$anLarLa ArKada$Lık KuruyoRm ![]() ![]() ![]() Seny Sevdiğimi Göremedin Şimdi TerK Edi$imi izLe ![]() ![]() ![]() HerKezin Açığı VarDır ÖnemLi oLan o Açığı ßuLmak deiL KapaTmakTır ![]() ![]() ![]() *-SaRı đeđiqimđe LaciveRt đemeчen maNitaчı NeчLeчim ![]() ![]() ![]() -öLüмü özLεđiм aηηε đεLicε чa$aмak istεяkεη ![]() ![]() ![]() ★YapıLan hataLar geride kaLır bir nehir qbi akar qider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() чαρмαcıқ טℓนρ sєviℓмєқтєηsє қєηdiм טℓนρ ηєƒяєт єdiℓмєчi тєяciн єdєяiм Adam oLun ! azıcık |
![]() |
![]() |
![]() |
♥ İmzalık Nickler ♥ |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ İmzalık Nickler ♥Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin! ![]() ![]() Şahsıma Sarf eTTiqin ezik KüfürLerLe Övün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ßen ; Senin qißi EZİK ßirine cvp weRmeyecek Kadar ASİLİM BunuDa Hiç ßir zaman UNUTMA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakaratına kapıldığım şarkılar gibisin bu gün * şu doчamayıp ![]() dinlediklerimden kurmaчa korktuğum cümlelerin öznesi ne güzeL чaşatıyorsun insana q i t m e | hep kal чanımda ![]() Tut ellerimi Sakın bırakma AğLarsam Sana sarıLıp SiLme gözyaşLarımı Bağırmaya haykırmaya çaLışırsam sana oLan sevgimi sakın susturmaya çaLışma - Bitmemekte ısrarLı saÇmaLıkLarnız NoLur sarıL Çözme koLLarını boynumdan Sımsıkı sarıL sadece Sakın susma NeFesini esirgeme tenimden ![]() Açıp baktım kaLbime bi isim Kazınmış KimseLere AnLatamazmışım Dönüp baktım aynaya ![]() Bide DerLer AğLayamazmışım ![]() Ama başaramadım yapamıyorum bir türLü Göze aLamıyorum sensizLiği BeLkide aLışkanLıksın benim için ![]() ALışkanLığımsın Seni seviyorum Çünkü sen hep benimlesin Gözümü kapatmam yeterli seni görmem için hissetmek için tatlı narin tenini |
![]() |
![]() |
![]() |
♥ İmzalık Nickler ♥ |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ İmzalık Nickler ♥Her Geçen Gün Biraz Daha AcıYor Canım ![]() Her Geçen Gün Biraz Daha Kan KaYbediYor HaYaLLerim ![]() ![]() Issız SokaĞın ![]() O Pis Köşesinde ![]() aĞLaYarak öLmek İstiYorum ![]() ![]() Burda ÜmitLer KeLeBekLer Kadar Yaşar ![]() ![]() ![]() >< a$k Dön öLümdEn ![]() ![]() Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi ![]() ![]() OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü ![]() ![]() HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında ![]() ![]() içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki ![]() Sırαdışı birçok cümlemden kαç dαrbe αlıp devrilmedin?? ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece bir αynα dαhα kırdı yüzüm ![]() gözlerimin içine sıçrαyαn cαm pαrçαlαrını döktüm bugün ![]() ![]() yαş niyetine ![]() ![]() ![]() İşte tam burda bekliyorum ![]() ![]() Ölsem ![]() ![]() ![]() ![]() huznumun Sen yαşındα ![]() dertLerın Ortαsındα ![]() ![]() Sövsem ![]() ![]() Ben dunyαyα ![]() ![]() RαhαtLαrmıyım αcαbα? dertLerın Ortαsındα ![]() ![]() ''Hep İçiNe ataN ![]() ![]() ![]() ![]() hçbişei kafasıNa taKmıyo Gibi göRüNen ![]() ![]() MutLuLuk roLü oyNayaN kız ![]() arTık RoLunü iyi oynayamıyoR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|