|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakmadan, birbirinden, geçmeyin, manyak, sözler |
![]() |
Birbirinden Manyak Sözler Bakmadan Geçmeyin:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birbirinden Manyak Sözler Bakmadan Geçmeyin:)**Herkes Kendi Maskesiyle Dolaşır Oldu Yanıbaşımda Tanıyamaz Oldum 0 Yüzleri ![]() ![]() ![]() **Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! *** **YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL *** ****Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri ![]() ![]() ![]() *****Sen beni sevmeyip başkasını sevsende umarım oda sever ![]() ![]() ![]() **Gözyaşlarının değerini bil,onları haketmeyenler için ağlama ![]() ![]() ![]() **Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı ** **Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyenlerede Küstüm !! *** **BIR DÜSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR *** ****ÜÇ HARFİ YAN YANA GETİRMİŞLER GENÇLERİN BAŞINA DERT ETMİŞLER (AŞK) **,,pRenSipLerim vAr VE seviyeSiz diiLim ![]() ![]() ,,kinCi diiLim Ama Unutmam! ![]() ![]() ,,şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM ![]() ![]() ,,Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Huzur Veririm Ama Söz vermem! ***BaK iBReT Al YeRe Dü$eN YapRaGa ![]() ![]() ![]() ![]() ***GÖZLER RENKLİ OLSADA GÖZ YAŞLARI HEP AYNIDIR** **Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! ******ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim ![]() ![]() ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum ![]() ![]() ![]() iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum! ![]() ![]() GideLim Diyin! --> GeLiyorum! ![]() ![]() ![]() Dalga geÇeLim ![]() ![]() ![]() Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ![]() ![]() ![]() çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum! ![]() ![]() ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! >>km ne derse desin ben böleimm degisemiyorum<<*** ****+KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım ![]() ![]() ![]() +BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! +HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn +Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK +oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu +BeLiRLeMi§TiR ZATEN*** (f)Her söze verecek cvpım var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|