![]() |
Karışık Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık NicklerTaşındım Artık ' SOL ' yanından Senin hep seni seviyorum amaların vardı ßenimse ” ama seni seviyorum”larım Biliyorum kavgada bile söylenmez bu söz ama söyleyeceğim: " Seni seviyorum " -Oof dedi -Ne oldu? dedim -Hiiç dedi -Herseyi bırak gel benimle dedim -Olurmu ? dedi -Topu topu bi tabak fazla koyarız soframıza dedim -Olmaz dedi -Neden? dedim -Aynı tabaktan yeriz dedi Bir daha Sevdim" Affedilen vazgeçilendir… o, affedildi… Çünkü ondan vazgeçildi ! ''Yanlış adrese gönderilmiş bir mektup gibi ne olur iade et kendime beni'' ßen burdaki ateşi ordaki buz için yaktım! sana, senli masalımı anlatmamı ister misin? bir vardın, bir yoktun -en çok yoktun! -evvel zamanların, şimdiki zamanlarımın kalburundan aktı gitti ve sen zamanla ‘hiç’ oldun Nasıl bittiyse bundan öncekiler ßuda ßiterßite ßite ßende ßiterimOlur ßİTER ! ßu aralar yine çok abur cubur konuşuyorsun, pişmanlayacaksın iyice biraz dediklerine dikkat etmelisin… ”ben sana uyandım,sen başkaları ile uyurken…!” Kızının adını ’sarmaşık’ koy anne : Hayata ve hayale sarılarak büyüsün Oğlunun adını ’veda’ koy anne : Hayatı ve hayali terk ederek yürüsün Kendi adını ’cefa’ koy anne : Hayatı ve hayali önüne katıp da sürüsün Benim adımı koymayı bir zahmet unut anne : Hayattan ve hayalden utanıp da çürüsün Sessizce fısıldadı “hep mutlu ol” içimden cevapladım “sen hiç mutlu olma” ” … şimdi kim kimi daha çok seviyor acaba… mutlu ol diyen mi olma diyen mi ? Adını duyduğum zaman degil ; Yanında bir ad duyunca kalbim acıyor Çünkü hayat, ölümün insana oynadığı en trajik, en mükemmel, en acımasız oyunuydu Senin için ölüyordum durum buydu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Karışık Nickler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Nickler[!~BiRiSi AcIyI CeKTi ÖTeKi AcIyI SeRViS eTTi ! aRtık Sen yoksun ve ßiRdaha oLmayacaksn Kanatamayacaksn yüReğimi yıkamayacaksn bedenimi ve ßiRdaha giRemeyeceksin ßu kaLptn içeRii ! qéLi$in gibi onuRLu oLmaLıydı qidi$inve öyLesine quRuRLu ßiti$in! isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum ]-[ "KaηatℓaЯı qırıℓmus kü¢çük qeℓebk" ]-[ Bir parça mutlulktu aslında hayattan istediğim; sadece gülümsememe yetecek kadar yoksa hayat takLaya mı getirdi biZi ?! tuhaf bi' yarıs iÇhindeiz ne sonu beLLi ne bası,,yhOk asLında kaybetmenin ve kazanmanın önemi |
![]() |
![]() |
|