![]() |
İçimde Yoktan Başka Bir Şey Kalmadı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Yoktan Başka Bir Şey Kalmadı..Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik ![]() ![]() Yüksek sesler alçakça dinlenir Bana usul sessizliğini ver ![]() ![]() ![]() Ve aşk ![]() ![]() Kıyamamakmış sevdiğine onun tüm yok edişlerine rağmen ![]() Vazgeçilmezinden kopmamak için Onun senden coktan vazgeçtiğini bilsen bile Ezen yok eden bir suskunlukla beklemekmiş ![]() ![]() AşkLarın piLi bitmiş ![]() KalpLe mantığı karıştırmayı niye biLemedim ![]() kaLbimin iLerisine gitme ' ' kayboLursun `` ~ Bir cümle dudaklarımı geçip beni ihlâl etti ![]() ![]() ~ Sapkın bir hayaldi tüneyen ![]() ![]() ~ Kirpiğime ayrılık değdi ![]() ![]() ~ Hasretin kapımda nöbette her gece ![]() ~ Yerinde mi diye yokluyorum yüreğimi bazen ![]() ![]() ![]() ~ Olmaz hayal bizimkisi Olurundan bin güzel ![]() ![]() ~ Ben sensiz taşıyamam ki ellerimi ![]() ![]() ![]() ~ Bilemem kim sadıktır ölüm kadar ![]() ![]() ![]() ~ Gözyaşım kirpiğimin ucunda ![]() ![]() ~ Geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim felç oldu hislerim! ![]() ![]() ~ SahipsizLiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ~ Ve benim [a]şk dediğime sen kara dedin ![]() ![]() Aşk karalandı ![]() ![]() ~ GidenLer neden ardında kokularını bırakırki ![]() ![]() Onuda aLsanıza ![]() ![]() ![]() ~ İçimde yoktan başka bir şey kalmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|