Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acımasız, sözler1

En Acımasız Sözler1

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Acımasız Sözler1

en acımasız sözler

Posted by Tugba in Cumartesi, Ekim 25th 2008 under: Güzel Sözler Etiketler:hazır sözler, kısa sözler mesajlar
En acımasız sözler sayfası – Bu sayfamızda sizlere sevdiğinize söyleyebiliceğiniz en acımasız sözler mesajlar hazırlamaya çalıştıkSizdede burada olmayan farklı acımasız sözler varsa aşağıdan bizlere gönderebilirsinizBuyrun acımasız sözler:
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz,
serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz
Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsunpara şöhret elin olsun
tatlı dilin benim olsunsensiz geçen yüzyıl değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım
Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz
Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz
SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!
Bir gün sen de beni ararsınBir hasret seni yakar, deli bir özlem sarar ağlarsın: Geri dönmek istersin, eski bir şarkı yakar birden,
gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni
Ben bir çocuğum aşka kandırılmış
Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış
Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış
Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış
Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda…
Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye!
Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
ANLAYAMADILAR…
BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM
fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmezz
kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım
Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim
Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş çok görme bana!!!
Secde Ettim aşka taparcasına uğrunda Tanrının Yolundan oldum
Sebep sensin bütün günahlarıma sevdikçe sayende günahkar oldum!
ben sensiz cennette yaşamaktansa seninle cehennemde yanmak isterim
Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz
Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim
İçtiğim Şarap OLsun Çéktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Müslümcüysé Canım Féda oLsun
SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS,
OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com