![]() |
Laf Sokan Kendini Beğenmiş Ncikler:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laf Sokan Kendini Beğenmiş Ncikler:)Sen içimdeki,en kücük hücrede dolasan ![]() ![]() ßana bak zayıfLamış gördüm seni!!! Karakter oLarak tabiki hahahaa ![]() ![]() ![]() ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iÇin daa kaÇ kurßaa öpMeM Lasım Gün geLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer çıkartıLır ama bu araLar geRçekten çooook i$im varr ![]() ![]() ![]() yükLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD Kendini bi b*q sananLar… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatı çöpLük farzet sende bir piiisLiik degiiL misin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ![]() ![]() Bana Bir ‘Evet’ de Dünyanın Bütün JelibonLarı Senin Olsun sen iikii yüzLüsün … hangii tarafiina tüküreyim? aaaa+ (beyin yaşı ) ChoqLu Ki$iLik BosukLuqu ![]() ![]() ![]() ![]() TakıLmış PLak Gibi Kendinizi TekrarLıyosunuzz… YanLızLıık henüz 1 bebeK günden güne büyüyecek ! deqiLim sizin qiBi oLmamDa qökDeLenLerDeN tüküRüCem suraTınıZa,aLayIna ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR ![]() ![]() İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun ![]() ![]() ![]() ßıktım ßütün Çakma *KRONİCK’Lerden !!! Attıqımız her adım senkronize ![]() ![]() ßeyniniz qibi sizde küçüksünüz… Ruhumun fi$ini çekmk isdiyyOrm ![]() ![]() ![]() ![]() Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece ![]() ![]() ” qüLmek kime yakışıor ? ” sorusuna >> MiLyon kere cewaßımsın !! ” Choqq $erefsiz qöRdüm ama Hiç Biri Senin Kadar ProfesyonaL DeqiLdi ![]() ![]() Öz€nTi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HisLerimdeN emiN değiLim, beLki pLatonik! FazLa sakindi Bu çocuK şimdi Bir ALkoLick! PsikoLojim Bozuk Yayında Emei Geçen Her Kesin Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL ![]() aRamısa qiRene 1 teqmeee ![]() ![]() SaNa kaR$ı Nötr =) ‘ VodafoNe ne demişş?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun qüseL oLması iÇin makYaJ deqiL modifiye Lasım ![]() ![]() - Ey salak qençLik ![]() ![]() MaLLardan uzak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|