![]() |
Ölüme Teslim Olmak.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüme Teslim Olmak..Az kaldı… ![]() Yavaş yavaş ayrılıyorum aranızdan… Gidiyorum hiç bilmediğim yerlere , Gidiyorum hayatımdan en çokta kendimden… Nefesimi alıyor artık ömrümün son zamanlarındayım… ![]() ![]() ![]() Hiçbir şey yok vicdanımı sızlatan , her şey için yaptım yapabileceğimi… Ama hayat bana bu kadarını verdi ![]() Benim sonumu böyle bildirdi… Sevdiklerimi bırakıp gitmek zor… Hemde çok… Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum ama insan kağıt kesiği acılardan bıkınca düşünmüyor hiçbir şeyi… Bir bir vazgeçiyor her şeyden ![]() Karartabiliyor gözünü… Aslında bundan sonrasında da gitmek çok koymuyor… Annem geliyor aklıma ; Off bile dememeliydim ona ![]() Sonra babam ; Sesimi yükseltmemeliydim… Bunları düşünürken ve tam pes edicekken kararıma ,yaşadıklarım dayatıyor ölümü bana… Kaybettiğimi düşünüyorum … Bir daha asla geri gelmeyecek olan umutlarımı… Hayallerimi , Geleceğimi… Yavaş yavaş öleceğimi… Ölümü yavaş istemiyorum ben , ne olacaksa birden olsun ! Öyle can yakmadan , hergün sevdiklerimin gözünün önünde tüketmeden… Bir kerede ve tek yarayla… Öyle ha öldüm ha öleceğim hissi uyandırmadan… Ve çok rahatsızlık vermeden kimselere… Sessizce ve yerinde… Ölümü benim hayatım gibi istemiyorum ![]() Öylesine koyu öylesine bitik… Ben öleceksem şimdi öleceğim… Türlü formalitelerle uğraşarak değil , hiç bırakmadan aslında hayatı ![]() ![]() Şimdi ölmek istiyorum , şimdi… Kapamak gözlerimi usulca… Dün öptüm ya annemi , veda ettim ya babama… Ve tüm arkamda bıraktıklarıma elveda dedim ya içimden , Artık tam vakti ![]() En baştada dedim ya ; gidiyorum… Hayat’la kalın ![]() Ve sağlık’la kalın ![]() Çektim son kez nefesi , ciğerlerim son kez tattı bu lezzeti ![]() Ve verdim ![]() Son sözlerimde kalın , ağlamayın sızlanmayın ; Ölüm beni erken almadı , ben ölümü zamanında istedim ![]() Hoşça/kalın… |
![]() |
![]() |
|