![]() |
Devam Devam :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Devam Devam :)Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda ![]() ![]() Karnı tok olup "küfür" edeni de var ![]() ![]() ![]() ![]() Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun ![]() ![]() Anlamsız geçen hergünum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğim bak birgün daha geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman çok acımasız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cirpinıp duruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ben gidiyorum artık çok uzak şehirlere hayatımın şiirini yazmaya gidiyorum ![]() ![]() ![]() en safça yaşanan aşkların içinde ![]() ![]() ![]() tanımadığım sevgililerin bedeninde ![]() ![]() ![]() maviyim ben en maviyi bulmaya gidiyorum hasrette olacak bu gidişin içinde denizlerin içine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine aşık olarak uyandım hiç görmediğim ve göremeyeceğim bir güzel çehreye ![]() Gelip geçsede günler, ne fayda anlatamazsın aşkını rüyalardaki güzele Ne çaresi kaldı artık nede bir bahanesi dönmeye, aşkın aşk olduğu günlere Rüyalarda yaşanır artık aşk, sitem etsede yürek sözü geçmez bünyeye ![]() Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|