|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
$özl£r<<<, >>>dj$onv£da, @şk |
![]() |
≫≫≫Dj$Onv£Da @Şk $Özl£R!≪≪≪ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ≫≫≫Dj$Onv£Da @Şk $Özl£R!≪≪≪Güzel SözlerHer Aşk Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım ![]() ![]() ![]() Seni Ben Beyaz Dünyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dünyamda Senin ıŞığını Bekliyorum ![]() ![]() ![]() Sensizlik yaşamakmı Sanıyorsun? Sensizlik Hayatmı Sanıyorsun? Seni Sevmek benim Kaderim Yaşamak Halayim Bunu Unutma Aşkım ![]() ![]() ![]() Gül Yüzünü Öpmeye Kıyamam Seni Kimseyle Paylaşamam Aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Tek Günümü Seni Sevmeden geçiremiyorum Aşkım HayaliN herzaman beynimde Kalbimde Düşüncelerimde, Bir Irmağın Akıntısı Gibi Senden uzaklaşıyorsam Bunun ten Nedeni Seni Daha Çabuk görebilmek Aşkım ![]() ![]() ![]() Beraberliğimizin Finali Sulu Sepken Değil, Sevgi Dolu Olsun Aşkım ![]() ![]() ![]() msn nickleri Aşkımı Anlatmaya Türk Dil Kurumu Tarafından Basılan Sözlükler yetmez Aşkım Seni Seviyorum ![]() Seni okadar çok Seviyorum ki , Seni Kalbimden Sen bile Çıkaramazsın Sevgilimmm ![]() Eğer Aşkın Bir Deniz ise ben O denizin İçinde Nesli tükenmiş balık olmak isterim bebeğim: ![]() ![]() ![]() nickler Aşkım Hayalin uykuma Engel Oluyor Eşekarısı Gibi Uzaklaştırmaya Çalışdıkça yapışıyor bedenime Beni kaybedeceksin Aşkım Çünki Cep telefonumu Satıyorum Sevda Irmağında Balığa Durdum, Olatama Sen takıldın Bebeğim ![]() ![]() ![]() Seni Seninle Yaşamak varken kader Sensizliği Alnıma Yazdı Aşkım ben Elini Tutmadım, Sen Elimi Tutmadın bence Ele Ele vermeyince Bu Aşk Tutmaz ![]() ![]() ![]() Sevgilim Sen Erişilmeyecek kadar yüksek Bir Dağın Zirvesindeki Koparılmayan Kır Çiçeğimsin Birtanem ![]() ![]() ![]() Senin kalbini Kuşatmak "Viyana Kuşatması" ndanda Zormuş Sevgilim ![]() Bir Söz Vardır Aşkım Harç Bitti Yapı Paydos , Sen Gittin âşka Paydos Aşkım hadi Rol yapmayı Bırak Bir Kalp taşıdfığın ortaya Çıksn Yalvarırım Aç Artık Sevgini Bana Aşk Şarabını Delice içelim Sevgilim Seninle ![]() ![]() ![]() Seni Bukadar Sevmenin Cezasını kendime Ödeticeğim Aşkım ![]() yalnız Seninle Olduğum Zaman değil, Senden Ayrı kaldığım Zaman Bile Seninle Beraberim Aşkım ![]() ![]() ![]() " Do You Love Me " Diye Sorucak olursan, Cevabimin " yes I Do " Olacağını Sende Biliyorsun ![]() Sen Sonsuzluğun Anlamsızlığı içinde vaar oLan Bir Re3alitesin gerçek Aşkım benim ![]() ![]() ![]() Gözlerinle Gözlerimi Kapatmak isterim ömrün bitince ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ UZAKTASIN BENİMLE DEĞİL, BEN İSE YALNIZIM SENİNLE DEĞİL, ADIN KALBİMDE DİLİMDE DEĞİL, KALBİM SENİNLE, BENİMLE DEĞİL, SENİ SENDEN ÇOK SEVİYORUM ELİMDE DEĞİL ![]() Kaç Yıl Aradım Seni Bulana Kadar, Ayıkladım İçimi Tek Sen Kalana Kadar,Seninle Varım Seninle Birbütünüm Şimdi Bil Seni Seveceğim Toprak Olana Kadar ![]() ![]() ![]() Dj$oNV£Da |
![]() |
![]() |
|