![]() |
Ukalalık Kanımda War.. ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ukalalık Kanımda War.. ;)![]() -Bizim kaRdeşLiğimiz " S o n s u z a " ~ ♥ Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm, Ama £n Çøk K£ndi masalmda yoRldm ![]() ![]() BaskaLarından deıL bnı bnden öqrenin ![]() γσк aякaηdaη кσηuSuγσмuSuм ~ γσк Sєηi ćєкємiγσмuSuм ~ S*ктя Lan padişhsn sanKi KaRşı cinS haRbi çok cinS ![]() Takvime biR çizik atıyorum sensiz geçen gün Başına ![]() Varsın Boş KaLsın GönüL Evim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ ` Bırάkıyoorum oŁurunά, bάkıyorm yoŁumά ! (, EdepLi Edebinden "SUSAR" ![]() ![]() ![]() FiyαkαLı SözLer Edene Kαptırmα gönLünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ kaLp kapıSıdıR ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmeğimi Taştan, Sevdiğimi Baştan Çıkarırım ! Hiç ßiriniz uLaşıLmaz değiLsiniz ' Sadece eLimi kımıLdatmaya üşeniyorum Göгüпdüqü qiвi dєğiL ,вєdєLi Ağıгdıг αşк´ıп ![]() ![]() MutLuyum bende aRtıık naßeeeRR ? ÇoOk qeRide kaLdı senin o içine ettiqin qünLer "aDam" oLana "CaN" ![]() 2 Öküz 1 KatıR , ßana Eski sevgiLimi HatırLatıR ![]() ![]() KimSeyi TaKmıYoRm,KnDi YoLmDa iLeRLiyoRm,ßeni ßöyLe KaßuL eTmeyenLeR ßaKın ßaKın ~~ eL SaLLıyoRm ;D ' Benim için sevmiyo diyolar ! YALANN onlar kendilerini sevdirmeyi bilmiyolar Sizin o Taş Gibi Dediğiniz HatunLar, Gece oLunca MakyajLarını SiLiyorLar #hєм αğLαγıp hєм qüLєвiLiяiм, αLışıη вαηα вєη вiя d є L i γ i м ![]() ![]() -* Deert olmaz ![]() ![]() ![]() Perin değilim αrtık uçαmαm ki yαnınα ![]() Anlayana Sivri Sinek Saz Anlamayana Sazı Soksan Az ! ;D * Çekemem ßen - y a L a n ~ d o L a n ~ Hadi - w e l e t ` ufaktan ~ y a y L an arkamDaki KahpeLeri beLediye toplasın ben KoyDukça aLayı HopLasın ![]() - AnLıyoruum ben seni rαhαt oL ![]() |
![]() |
![]() |
|