Kimi zaman aşk gözlerimi kamaştırmıştı Öylesineki bakışlarımla bir ömür boyu sevebilir sevişebilirdim Kocaman gözlerinde mahkum olup saçlarının denizinde boğulurdum her sefer Yaşam boyu olsun istemiştim olmadıGülmeyin daha Yeşilçam filimleriyle büyüdük Arabesk faciası geçti üzerimizden Sıradaki aşkım hüzündüÖpmek bile hüzünlendiriyordu Hele birde o hüzünlenmişse off tadından yenmezdiOlmadı, yapamadık hatta neşeli bir şekilde sonverdik aşkımıza Saygısızcaydı belki ama anlamlıydı Kırmamıştık birbirimizi, daha doğrusu büyümüştük Sonra duygusal bir aşkın rüzgarı esti Sonra fırtınaya dönüştü, yaprak gibi titretti Olmadı hızını alamadı kuru bir dal gibi kırdı kalbimi Bu sefer tamam demişken ateşten bir aşk çıktı Kavurdu, kuruttu, sönecek derken defalarca ateşlendi Öylesine yakmıştıki beni geriye sadece küllenmiş bir aşk bıraktı Anladım ki aşk ihtiyacın olduğunda kapını çalan ve tanımak için zamana ihtiyaç duyan bir misafirdi
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.