Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sözler, zalim

Zalim Sözler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zalim Sözler

Hani neredesin sen bana hesap vereceksin bumuydu bana olan sevgin allah belanı versin karşımda durma sen mikrobun birisin yanıma yaklaşma al götür yalan sevgini uzaklara dönme bir daha bana inanmam senin o sahte gözyaşlarına durma boşuna benim yanımda git başkasına belki o inanır sana inanmassa bile kadere değil kendine ağlayazıklar olsun sana gittin gideli butun dunyayı yıktın başımagözlerim ağlama aşkını gösterme ona sende biraz zalim olsana bırak gıtsın o kendi yoluna yıllarını verdin ona o ne verdi bana acılardan başkaseni tanımasaydım keşkehayatım boyunca nerden çıktın karşımaşimdi yandım bittim küloldum bunların hepsini sana borçluyumbugune kadar sadece hayal kurmuşum ben seni böyle tanımadım tanıdığımdanda beter olmuşsun ne dediysen herşeyine tamam dedim sustumbunlar yetmemiş gibi beni can elinden vurdunkimselerin lafına inanmazdımsen bana inandırdın helal olsun sana soruyorumşimdi mutlumusunmutluysan hadi durma çal oynaaşkımız bitti sonundabiliyorum ağlamazsın gülersin buna aptallık bende nasıl inandım sözlerine laflarınane yapayım dayanamıyorum o güzel bakışlarınaellerimi nasıl tuttuğun halen aklımdaartık çık ordan elveda beni bırakıpta gidemessin böylebenden ne istedin söylesenesana herşeyimi vermiştim bile hani sende seviyordum şimdi nereyesus konuşma gidemessin biyerebırakamassın beni onca soruların içine bıraktın her gün sordum kendime neden diyeyeter artık beBırakın artık peşimi sorular gelmeyin artık üstümenefret dolu sevgimin üzerinesenin yüzünü birtek şeytan görsüno güzel suratını bırakıp kalbine tükürsün cevapsız kalan sorularım seninle bir toprağa gömülsünsen sevgimi görmeyen 1 kördünbende kalpsize kalbimi veren ama bunu görmeyen bir hiçtimoyununu çözdüm bu kahpeyle geçmiş her günümelimi tutma kahpelere yoktur benim sözüm ah kalbim ah gözüm nasılda aldanıp düştün 1 zalimin elinesevdin ama ne diye yolun sonundaki hediye uçuruma gitmeden önce gitti size teker teker denize kalbim düştü kırıldı boğuldugözlerimse dolduSeninki ise aşk değildi oyundugerçekler saklandıörtüldü perdeler açıldı yalanlar sunuldudeğer verir vermezseven sever sevmezdeğer verip seversin zalimmidir bilinmez
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com