CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
CardiAid CCPR01 Kalp Masajı AsistanıCardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı CardiAid Kalp Masajı Asistanı, ani kalp durması vakalarında kalp masajının hastaya en etkili ve sürekli olarak uygulanmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş, taşınabilir bir cihazdır Kullanımı oldukça kolay olan CardiAid Kalp Masajı Asistanı gerek acil yardım uzmanları gerekse ilkyardımcılar tarafından acil durumlarda kullanılabilir CardiAid Kalp Masajı Asistanı, hastanın göğsü üzerine konulduktan sonra, kalp masajı cihaz üzerine uygulanır Kalp masajının hastanın göğüs kafesine zarar vermeden doğru derinlikte yapılması sağlanır CardiAid Kalp Masajı Asistanı ayrıca kalp masajı eğitimlerinde uygulama aracı olarak da kullanılabilir CardiAid Kalp Masajı Asistanı;
CardiAid Kalp Masajı Asistanı, tek başına ya da CardiAid OED ile birlikte kullanılarak kalp masajının doğru ve etkili yapılmasına yardımcı olur CardiAid Kalp Masajı Asistanı’nın Üstün Özellikleri
CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı Kimlerde bulunmalı? Acil Yardım Uzmanları Yapılan son araştırmalara göre acil müdahale ekip üyeleri ve hemşirelerinin %80’i kalp masajını yeterli ve sürekli bir şekilde uygulayamamaktadır Oldukça basit ve dayanıklı bir ürün olan CardiAid Kalp Masajı Asistanı, farklı ağırlıktaki hastalar için yaptığı yönlendirmelerle acil yardım uzmanları için mükemmel bir yardımcıdır İlk Yardım Gönüllüleri Ani kalp durması geçiren hastaların %95’i hastaneye ulaşamadan hayatlarını kaybetmektedir Olayın ilk dakikalarında yapılan TYD, acil yardım ekipleri olay yerine ulaşana kadar hastanın kan dolaşımın devamlılığını sağlayarak beyinde oluşabilecek kalıcı hasarları engellemektedir Halka açık alanlar, toplu taşıma vasıtaları, iş ve üretim yerleri, oteller, spor ve alışveriş merkezlerinde bulundurulan CardiAid Kalp Masajı Asistanı ani kalp durmasına acil müdahaleyi mümkün kılmaktadır Temel Yaşam Desteği Eğitimi Alan Kişiler Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) adımlarını öğrenmek kolay olsa da, uygulamak çok yorucudur Kalp masajı derinliğini ve hızını unutmamak için düzenli olarak kalp masajı pratiği yapmak gerekir Avantajlı fiyat performansı ile CardiAid Kalp Masajı Asistanı TYD egzersizleri için uygun bir üründür Masaj derinliği ve hız algısını edinmek isteyen herkes, düz ve sert bir zemine yerleştirdiği CardiAid Kalp Masajı Asistanı üzerinde kalp masajı uygulamasını kolayca çalışabilir İlk Yardım Eğitmenleri CardiAid Kalp Masajı Asistanı, Temel Yaşam Desteği eğitmenleri tarafından kullanılmak için idealdir CardiAid Kalp Masajı Asistanı ilk yardım eğitim firmaları, üniversiteler, sağlık liseleri ve meslek yüksek okulları, spor kulüpleri, dalış kulüpleri, sivil toplum örgütleri ve ehliyet kurslarında çalışmakta olan ilk yardım eğitmenleri ile çalışanlarına düzenli aralıklarla Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) eğitimi vermek isteyen şirketler için tasarlanmıştır [Ürün Özellikleri] Enerji Kaynağı: 9V Alkalin Pil Fonksiyonlar: · Kalp masajının uygulanması gereken noktayı tespit · Kalp masajının uygulanması gereken ritmi gösteren metronom sinyal · Hasta ağırlığına göre uygun basıncı gösteren geri bildirim ışıkları Metronom Sinyal Frekansı: 100 atım/dakika Reanimasyon Protokolü: ERC, ILCOR 2010 Diğer Garanti Süresi: 24 ay Yurtdışında Satış: Var CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı Kimlerde bulunmalı? Acil Yardım Uzmanları Yapılan son araştırmalara göre acil müdahale ekip üyeleri ve hemşirelerinin %80’i kalp masajını yeterli ve sürekli bir şekilde uygulayamamaktadır Oldukça basit ve dayanıklı bir ürün olan CardiAid Kalp Masajı Asistanı, farklı ağırlıktaki hastalar için yaptığı yönlendirmelerle acil yardım uzmanları için mükemmel bir yardımcıdır İlk Yardım Gönüllüleri Ani kalp durması geçiren hastaların %95’i hastaneye ulaşamadan hayatlarını kaybetmektedir Olayın ilk dakikalarında yapılan TYD, acil yardım ekipleri olay yerine ulaşana kadar hastanın kan dolaşımın devamlılığını sağlayarak beyinde oluşabilecek kalıcı hasarları engellemektedir Halka açık alanlar, toplu taşıma vasıtaları, iş ve üretim yerleri, oteller, spor ve alışveriş merkezlerinde bulundurulan CardiAid Kalp Masajı Asistanı ani kalp durmasına acil müdahaleyi mümkün kılmaktadır Temel Yaşam Desteği Eğitimi Alan Kişiler Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) adımlarını öğrenmek kolay olsa da, uygulamak çok yorucudur Kalp masajı derinliğini ve hızını unutmamak için düzenli olarak kalp masajı pratiği yapmak gerekir Avantajlı fiyat performansı ile CardiAid Kalp Masajı Asistanı TYD egzersizleri için uygun bir üründür Masaj derinliği ve hız algısını edinmek isteyen herkes, düz ve sert bir zemine yerleştirdiği CardiAid Kalp Masajı Asistanı üzerinde kalp masajı uygulamasını kolayca çalışabilir İlk Yardım Eğitmenleri CardiAid Kalp Masajı Asistanı, Temel Yaşam Desteği eğitmenleri tarafından kullanılmak için idealdir CardiAid Kalp Masajı Asistanı ilk yardım eğitim firmaları, üniversiteler, sağlık liseleri ve meslek yüksek okulları, spor kulüpleri, dalış kulüpleri, sivil toplum örgütleri ve ehliyet kurslarında çalışmakta olan ilk yardım eğitmenleri ile çalışanlarına düzenli aralıklarla Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) eğitimi vermek isteyen şirketler için tasarlanmıştır Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06092012 396,00 TL |
|