![]() |
Bugün Konuşmayı Öğrendim, Sustum... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Bugün Konuşmayı Öğrendim, Sustum...![]() Her şey bitmeden iniyordu tan ağartısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tat var ağzımda garip ama sıradan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alışılmışlıklara alışmışlık vardı her an gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bir yol var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün konuşmayı öğrendim,sustum ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çıksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇIĞLIKLAR ATMAK İSTİYORUM TÜKENESİYE!!! İnemediğim bir yağmur anına yüklemek istiyorum uğuldayan yakarışlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rüzgâr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çığlıkları dans ettirirken o her gece ve her gece tıkıyorum kulaklarımı ![]() Uçan gelinler,saydam duvarlar,gölgem beni korkutuyor,bir yanım hayalet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duymuyorum hayır duymuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi biri şarkı söylesin,bu sesleri sustursun biri ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün konuşmayı öğrendim,sustum ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanıyamadım onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ak bir alnı ve çatlamamış dudakları vardı onun ![]() ![]() ![]() ![]() Küçüktü mutluydu her an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlama krizleri geçiriyorum çığlıklara inat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün konuşmayı öğrendim, sustum ![]() ![]() ![]() Konuşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar acıtırdı ki içimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hiç konuşmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün konuşmayı öğrendim,SUSTUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|