Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akar, aller, astım, cihaz, dmc, dust, hastaları, mite, temizleyici

Dust Mite - Aller DMC Astım Hastaları için Akar Temizleyici Cihaz

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

DMC toksik olmayan, kimyasal gerektirmeyen; tamamıyla ekolojik ve alerjenleri ve onları üreten akarları sayısını azaltmada etkilidir
- Bilimsel ve klinik olarak ispatlanmıştır
- CE belgesi mevcuttur
- Astım riskini ve ayrıca gelişebilecek semptomları azaltır
- Alerjiyi engellemede yardımcı olur
- Yaşam kalitesini arttırır
- Pet hayvanları ve insanlar için tamamıyla güvenlidir

Akarlara bağlı alerjik hastalıklar:
Akarlar yıl boyu görülen alerjik bozukluklar olan ; rinit, bronşiyal astım, egzema gibi hastalıkların ana sorumlusudur Akarlar 2-4 ay kadar yaşar ve her dişi 20-50 yumurta üretir Hastalar akarların zengin alerjen taşıyan dışkılarına alerjik reaksiyon gösterirler Akarların elemine edilmesi akarlardan kaynaklanan alerjilerde izlenecek en doğru prosedurdur

Nasıl çalışır?

DMC fişe takılığında ultrasonik ses dalgaları yayar Bu ses akarların beslenme ve üreme faaliyetlerini keser, akar populasyonu azalır, ürettikleri alerjen(akar dışkısı=toz) da bu sayede azalmış olur Menzil 80m³

İstatistiksel data
Dünya nüfusunun %25 i alerjik bozuklardan etkilenmektedir Bu bozukluklara en çok solunumla alınan alerjenler neden olur Akarlar ev içindeki 1 numaralı alerjen üreticileridir Her 3 çocuktan 1 i bir şekilde akar alerjisine sahiptir Kontrol edilemeyen çevrelerde insanlar alerjenlere maruz kalabilir bu nedenle astım, egzema, polen gibi benzer şeylere de alerji gelişebilir Erken önlem almak en önemli adımdır

Bilimsel çalışmalar:
İnvitro çalışmalar alerjen konsantrasyonun azaldığını göstermiştir Devamlı kullanımda daha fazla azalma görülmüştür

Klinik çalışmalar:
Klinik çalışmalar DMC cihazının etkinliğini göstermektedir

-Birinci kartta alerji semptomlarının 3 ay sonrasında ki düşmeyi göstermektedir (40 hastalık grup)
-ikinci kartta alerji semptomlarının 6 ay sonrasında ki düşmeyi göstermektedir(45 hastalık grup)

Sonuç:
Bilimsel ve klinik araştırmaların sonucu olarak beslenme döngüsünün engellenmesi ile alerjenlerin azaldığı görülmüştür Bilimsel çalışmalar ilk birkaç gün kullanımda belirgin bir alerjen konsantrasyon düşüşünü dramatik bir şekilde göstermiştir Üreme faaliyetlerinin kesilmesi ile haftalar ve aylar sonra akar populasyonun artması gerektiği halde büyük oranda düşmüştür

CE Belgelidir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
149,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com