|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akar, aller, astım, cihaz, dmc, dust, hastaları, mite, temizleyici |
![]() |
Dust Mite - Aller DMC Astım Hastaları için Akar Temizleyici Cihaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dust Mite - Aller DMC Astım Hastaları için Akar Temizleyici CihazDust Mite - Aller DMC Astım Hastaları için Akar Temizleyici Cihaz DMC toksik olmayan, kimyasal gerektirmeyen; tamamıyla ekolojik ve alerjenleri ve onları üreten akarları sayısını azaltmada etkilidir ![]() - Bilimsel ve klinik olarak ispatlanmıştır - CE belgesi mevcuttur - Astım riskini ve ayrıca gelişebilecek semptomları azaltır ![]() - Alerjiyi engellemede yardımcı olur - Yaşam kalitesini arttırır - Pet hayvanları ve insanlar için tamamıyla güvenlidir Akarlara bağlı alerjik hastalıklar: Akarlar yıl boyu görülen alerjik bozukluklar olan ; rinit, bronşiyal astım, egzema gibi hastalıkların ana sorumlusudur ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl çalışır? DMC fişe takılığında ultrasonik ses dalgaları yayar ![]() ![]() İstatistiksel data Dünya nüfusunun %25 i alerjik bozuklardan etkilenmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilimsel çalışmalar: İnvitro çalışmalar alerjen konsantrasyonun azaldığını göstermiştir ![]() ![]() Klinik çalışmalar: Klinik çalışmalar DMC cihazının etkinliğini göstermektedir ![]() -Birinci kartta alerji semptomlarının 3 ay sonrasında ki düşmeyi göstermektedir ![]() -ikinci kartta alerji semptomlarının 6 ay sonrasında ki düşmeyi göstermektedir ![]() Sonuç: Bilimsel ve klinik araştırmaların sonucu olarak beslenme döngüsünün engellenmesi ile alerjenlerin azaldığı görülmüştür ![]() ![]() ![]() CE Belgelidir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 149,00 TL |
![]() |
![]() |
|