|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arkadaşlar, hikaye, interaktif, isteyen, yazmak |
|
|
#16 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Arkadaşlar, büyük bir üzüntüyle bir ayrıntıyı atladığımı fark ettim Hikâyeyi kendi yarattığımız karakterin görüş açısından inceleyeceğiz, yani diğer yazarların karakterleriyle oynamayacağız Yarattığımız karakter diğer yazarların karakterleriyle konuşabilir, maceralar yaşayabilir tabii, ama her şey yazarın kendi yarattığı karakterin gözünden olmalı ki karakterde çelişki olmasın Yani bu durumda sevgili speed'in yazısını düzenlemesi gerekiyor Gerçekten özür dilerim, benim hatam![]() ![]()
|
|
|
|
#18 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Emeğine ve ilgine teşekkür ederim speed, gerçekten Yazını düzenlemek zorunda kaldığın için de tekrar afedersin Evet, sıra sevgili Ergenekon'da Bakalım neler çıkacak ortaya![]() ![]() Edit: Bu arada aklıma gelmişken karakterin sahibi olan yazardan izin almadan birbirimizin karakterlerini öldürmeyelim ki iş herkes için zevkli olsun arkadaşlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Ergenekon
|
İzmude, lanetli kum şehrinin sürgünüydü Zifiri karanlık yeraltı mağarasında, bakır su tasının halkalanması ile yerinden fırladı Sabırsızlıkla halkaların şekillenmesini bekledi Gözlerine inanamadı Büyücü Adones ve yanında bir yabancı “Şirkuni, aşkım! Bu yabancı belki senin kurtuluşun olacak” diye haykırdı İkisi de seviyordu birbirini ve birlikte olmuşlardı Şirkuni hamileydi Büyük bir aşk ve zevkli başlayan beraberlikleri tam evlilik aşamasında büyük bir acıya dönüştü Büyücü Adones bu evliliği hiç içine sindirememişti O da güzeller güzeli Şirkuni’ye aşıktı Aşkına karşılık alamayınca, İzmude’nin Şirkuni ile beraber olduğu gecenin tüm bilgilerini sildi İzmude’ nin zihninden Dram ondan sonra başladı İhanete uğradığını sanan İzmude gezegen meclisine başvurup Şirkuni’nin cezalandırılmasını istedi Sevgilisinin yalvarmaları ve hamile kaldığı o geceyi hatırlatma çabaları boşa çıktı Aldatılmanın hırsı İzmude’nin gözlerini ve kalbini karartmıştı![]() Şirkuni kurallar gereği cesede dönüştürüldü Adones bununla da yetinmedi, İzmude acı çeksin diye o gecenin bilgilerini geri verdi İzmude şaşkındı Büyük bir hata yaptığını sevgilisini geri istediğini söyledi Ama cesedin tekrar canlanması ancak ve ancak başka bir gezegendeki canlının kanı ile mümkün olacaktı İzmude iftira atmaktan lanetli şehre sürüldü Yıllardır orada Şirkuni’nin cesedi ile pişmanlık ve acı ile bir mucize bekliyordu![]() O mucize gerçekleşiyor muydu ne? Sevgilisinin cesedine sarıldı “Kendimi sana affettireceğim canım” dedi
|
|
|
|
#20 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Çok güzel, gerçekten Teşekkürler Ergenekon Evet, sıra sevgili angelesdream'da![]() ![]()
|
|
|
|
#21 |
|
angelesdream
|
evet! bunu söyledikten sonra kesinlikle birşeyler planlamaya ve ona kendisini affettirmeye niyetlenmişti uzun bir ayrılığın ve derin bir sukunetin ardından hep onu güzel günlerin beklediğini düşünmekten kendini alamıyordu![]() ![]() ![]() ![]() fakat ne yapsa ne düşünse önüne çıkan tek engel onun hala bir ceset olduğuydu ne olacaktı? nasıl yapacaktı? önce tekrar insan haline gelmesi gerektiğini biliyordu bir günden fazla bu şekilde içi içini yedi ve kendi kendien dua edip yalvarıp yakarmaya başladı biliyorduki kötülerin yaptığı yanına kar kalmaz![]() ![]() Ve onun bu feryadını,içten olan gözyaşlarını gören bir melek kadar iyi , sevgiyle kaplı o sıcacık yüreği hep yardım etme isteğiyle yerinde duramayan küçük dev Laura gelir yanına![]() büyücü adones izmudenin sevdiğini alabilmek için planlar yapmakla meşguldu o anda bilmiyorduki Laura'nın var olduğunu ve onunda bir tanrıça olduğunu!şirkuni'nin karnı iyice büyümüş artık bebeğin doğma vakti gelmişti ![]() veee nihayet bir gün ![]()
|
|
|
|
#22 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
angelesdream, hikâyeni fena hâlde yanlış anlamadıysam Ergenekon'un yarattığı karakterin içine girmişsin biraz ![]() ![]() Onun düşüncelerini, korkularını, umutlarını yazmışsın Bu durumda Ergenekon karakteri istediği gibi şekillendiremeyecektir Kısaca şöyle açayım, kahramanı kendiniz gibi düşünün, yani diğer karakterleri kurcalayamıyorsunuz :) Mesela şöyle olabilir: A, B'ye aşıktı, ama onun ne düşündüğünü bilmiyordu Evet, bazı hareketleri birtakım şeyler belli ediyordu ama emin olamıyordu![]() ![]() Bunun üzerine B karekterini yaratan yazar eğer isterse A karakteriyle bir aşk yaratabilir ve böylece iki kahramanın yazarları hikâyeye yeni bir yön vermiş olurlar Ama istemezse "B, A'nın kendine aşık olduğunu biliyordu, ama onu oyuna getirecekti" der kendi hikâyesinde ve genel hikâye daha da farklı bir yön kazanmış olur Yani yazdıklarınızla diğer yazarlara açık bir kapı bırakın, ama onları bunu yaptırmaya zorlamayın, demek istediğimi küçük bir örnekle açıklayayım: Eğer siz "A, B'ye aşıktı, B de A'ya aşıktı, A bunun farkındaydı" derseniz B karekterini yaratan yazarın B'yi A'ya aşık etmekten başka çaresi kalmaz, bu da hikâyeyi sıkıntı verici bir hâle sokar ![]() ![]() Biliyorum, biraz fazla kural varmış gibi duruyor, ama birlikte ve birbirimizi engellemeden hareket edebilmenin en iyi yolu bu ![]() ![]() angelesdream'in cevabı üzerine hikâye konusunda beraber karar vereceğiz ![]() ![]() İlginize teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#24 |
|
suskun
|
eee İsimsiz karanlık ne olacak şimdi ![]() Yaa ben yazmak için sabırsızlanıyorum ama sıram gelmedi![]() ![]() Biraz daha hızlı olsak arkadaşlar daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır eminim İsimsiz karnlık angeles yazısını düzetsin birazn önce istersen devam edelim![]() ![]()
|
#25 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ İsimsiz Karanlık, ßen hikaye Yazıcağımı ßeLirTmedim ßenim yazmamı ßekLemeyin ![]() Zaten ßu Tarz hikayeLEr Tarzım deil![]() SizLere koLay geLsin![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#27 |
|
angelesdream
|
isimsiz öncelikle senden sonrada karakterınının yanlışlıda olsa içine karıştığım ergenekon'dan sonra speedden sonrada suskunumdan çok çok özür dileyerek hikayeden çekildiği söylemek istiyorum sizelere sizlerden ricam "madem yazmıyacaktın nedne girdin ki "gibi şeyler düşünememnizdir çünkü hikayeden çekilmenin geçerli nedenleri var üzgün olduğumu belirterek sizlere iyi hikayeler diliyorum arkadaşlarım![]()
|
|
|
|
#28 | |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
Hikayeden çekilmen üzücü ama madem geçerli sebeplerin var, kötü olan her ne varsa en kısa zamanda düzelmesi umudundayız Başka bir hikâyede, başka bir zamanda görüşmek üzere![]() ![]() Evet, suskun, Rahatsız abimiz de olaya sadece bir espiri şeklinde katıldığını belirttiğine göre sıra sende demektir Sabırsızlanıyordun, eminim mükemmel bir şey çıkaracaksındır ortaya her zamanki gibi![]() ![]() Madem angelesdream ayrılıyor, o halde onun yazdığı bölümü hikâyemizden çıkaralım suskun lütfen Ergenekon'un kaldığı yerden devam eder misin? Güzel ilhamlar herkese ![]() ![]()
|
|
|
|
|