Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
30ml, concentre, laurent, majeur, saint, serum, temps, yves

Yves Saint Laurent Temps Majeur Concentre De Serum 30Ml

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ürün Kullanımı

Gündüz ya da gece kreminden önce, TEMPS MAJEUR CONCENTRÉ DE SÉRUM'u iyi temizlenmiş yüze cilde masaj yaparak uygulayınız Serumun iddialarına ve cildin ihtiyacına göre, birkaç aylık bir bakım kürü ya da günlük bakım rutininin bir parçası olarak kullanılabilir Serumunuzun faydalarını arttırmak için cildinizi, TEMPS MAJEUR BAUME NETTOYANT ile temizledikten sonra, TEMPS MAJEUR LOSYON ile temizliği sonlandırınızÜrün ÖzellikleriCilt Tipi

Tüm cilt tipleri için uygundurÜrün Avantajları

Efsane mantar GANODERMA, 4000 yıl önce sonsuz gençliğin sırrı adıyla antik Çin'de Ming hanedanlığına sunulmuştur İmparator ve imtiyazlı yakınları tarafından kullanılmak üzere ayrılmıştır Yaşam ortamından koparılsa bile zamanın etkilerine karşı bozulmadan kalabilme özelliği ve geçen zamana rağmen koruduğu parlak rengi, bu mantar türünün yaşlanma etkilerine karşı geliştirilen kozmetik bir üründe kullanılabileceği ip uçlarını vermiştir

Faydalı sitokinleri, beta-glukanları ve yapısında bulunan tüm diğer faydalı maddelerle Ganoderma Lucidum hücresel ritmi ve sekteye uğrayan faaliyetleri yeniden canlandırmaya yardımcı olurCilt yaşlanması sürecinde cilt tarafından üretilen fibroblastların üretiminde sürekli bir azalma görülür

Ganoderma Lucidum özü hücresel enerjiyi sağlayan hücre metebolizmasını hızlandıran ATP Adenosine triphosphate ile fibroblastların yenilenmesine yardım eder Fındıktan elde edilen oligo-peptitler üst deri tabakasında yağ bileşimini destekler, aminoasit likiditesini arttırır* (keratin hücresi ayrışma belirteci), cildi elastik ve yumuşak yaparTatlı badem extresi özellikle nemlendirme fonksiyonu için kullanılmıştır TEMPS MAJEUR CONCENTRÉ DE SÉRUM'un eşsiz ve mükemmel kokusundaki sır ise elma, frenk üzümü, frezya, portakal, sedir, vetiver ve miskdirÜrün Özellikleri

TEMPS MAJEUR CONCENTRÉ DE SÉRUM daha yüksek konsantrasyonda aktif içeriğe sahip formülü ile daha hızlı ve fark edilir etkiler gösterir

Akışkan dokusu cilt tarafından kolayca ve hızla emilir

Kremlerin etkilerini arttırır, faydalarını tamamlar Bu yüzden yapılan herhangi bir cilt bakımı rutinine tek ürün olarak bakımının etkilerini arttırmak için önerilebilirYeni formülüyle iki kat güçlendirilmiş aktif içerikli, yaşlanmaya karşı araştırmalarla desteklenmiş CONCENTRÉ DE SÉRUM, ışıltı kaybı, kuruluk, kırışık belirtileri, yüz hatlarında kayıplar çökmeler, sıkılık ve yoğunluk kaybı gibi ciltteki pek çok sorunla aynı anda savaşır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
669,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com