![]() |
Anneler Günü |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Anneler Günü'Anneler Günü'nde bir öpücük, bir şiir yeter ama hediyelerle kutlamak isteyenlere özel hediye paketleri de mevcut ![]() ![]() Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgi denince akla ilk gelen annelerimizi, Anneler Günü'nde şiir okuyarak da mutlu etmek mümkün ![]() Her yıl ''Anneler Günü'' yaklaştığında yaşı ne olursa olsun tüm çocukları bir telaş sarıyor ![]() ![]() ![]() Ali Hakan Düz'ün Türk Dili Edebiyat Dergisi'nde yayınlanan ''Anne'' adlı şiirinde, duygular şöyle dizelere dökülüyor: ''Var mı onun gibisi, var mı söyle/ Uyursun başucunda o bekler/ Üşürsün, üstünü örten vefalım/ Hastalansan o hastalanır sanki/ Seninle ağlar, seninle güler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ANNEME MEKTUP'' Necip Fazıl Kısakürek de ''Anneme Mektup'' şiirinde duygularını şöyle ifade ediyor: ''Ben bu gurbet ile düştüm düşeli/ Her gün biraz daha süzülmekteyim/ Her gece, içinde mermer döşeli/ Bir soğuk yatakta büzülmekteyim/ Böylece bir lahza kaldığım zaman/ Geceyi koynuma aldığım zaman/ Gözlerim kapanıp daldığım zaman/ Yeniden yollara düzülmekteyim/ Son günüm yaklaştı görünesiye/ Kalmadı bir adım yol ileriye/ Yüzünü görmeden ölürsem diye/ Üzülmekteyim ben, üzülmekteyim ![]() HEDİYE İLE KUTLAMAK İSTEYENLERE ![]() ![]() ![]() Ancak yine de Anneler Günü'nü hediyelerle kutlamak isteyenler için de alışveriş merkezleri ve mağazalar çeşitli seçenekler sunuyor ![]() Fiyatları 13-70 milyon arasında değişen fular ya da eşarp, farklı fiyatlarda satışta olan mutfak robotu, tost makinesi gibi elektrikli ev aletleri, üzerinde ''Canım Anneme'' yazan 80 YTL'den satışa sunulan yatak örtüsü, 821 YTL'ye satılan 14 ayar pırlanta kolye, içerisine dilerseniz annenizle olan fotoğrafınızı koyduğunuz gümüş çerçeve hediye edebilirsiniz ![]() Ayrıca herkes kendi annesinin ihtiyaçlarına göre de bir hediye seçebilir ![]() ANNELER GÜNÜ ![]() ![]() ![]() Philedelphia'da yaşayan Ana Jarvis adındaki genç kız, annesinin ölüm yıl dönümü olan Mayıs ayının ikinci pazarının ABD'nin tüm eyaletlerinde ''Anneler Günü'' olarak kutlanmasını istemiş ![]() ![]() Türkiye'de de 1955 yılından bu yana Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü olarak kutlanıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() bende başta kendi annem olmak üzere,anne olduklarını bildigim şengül ve puslunun ayrıca tüm annelerin gününü kutluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için tşklr
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() tüm annelerin ,anne gibi hisseden bayanların, ufak bir çocuğa minicikte olsa emeği geçmiş kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
speed
|
![]() başta annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun cocuklarıyla güzel yıllar geçirmeleri dileğiyle ![]() ![]() ![]() tşkkürler burcu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|