Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
125ml, cleancer, lapfoam

Lap.Foam Cleancer 125Ml

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lap.Foam Cleancer 125Ml

LapFoam Cleancer 125Ml

Ürün Kullanımı

Ürün sabah ve/veya akşam göz çevresi hariç olarak kullanılır Bir miktar ürün masajla cilde uygulanır ardından su ile durulanır Cilt tipine uygun bir tonik ile bakıma devam edilirCilt Tipi

Tüm cilt tipleri kremsi yapıda köpük temizleyici üründürÜrün Özellikleri

Yapısında bulunan Sodyum Hyalurante cildin hydalipidik film tabakasını güçlendirerek nem kaybını engeller ve nemlenmesine yardımcı olur Phospholipids yine nem kaybına karşı bariyer oluşmasına yardım eder Aloe vera cildi nemlendiri ve nem kazandırır Gentian özü mikro kan dolaşımını destekler ve cilde enerji kazandırır Elma özü cildin sıkılaşmasını sağlar Yanmalara karşı bir üründürÜrün Avantajları

Cildi anında ferahlatır Cilt yüzeyinde nemli ve pürüzsüz bir his bırakır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
142,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com