![]() |
Seçme Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Seçme Sözler451- "Ben, Musa’nın zahirinin hocasıyım
![]() Hızır (a ![]() ![]() 452- "Düşünmeyen ve arınmayan insan, Hadisleri ve Kur ‘an ‘ı değerlendiremez ![]() A ![]() ![]() 453- "Ben müminlere kendi nefislerinden daha alâyım ![]() ![]() ![]() Hz ![]() 454- "Elmas, nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa, insan da acı çekmeden olgunlaşamaz ![]() Conficius 455- "Bir şey, taklid olarak değil, yaşamak için yapılmalıdır ![]() A ![]() ![]() 456- "Dilin düşüncenden önce hareket etmesin ![]() Chilon 457- "Eğer ağaca tırmanmak istiyorsanız, yıldızlara çıkmaya niyet ediniz ki başarabilesiniz ![]() Conficius 458- "Peygamberlerin sayısı: Yüzyirmidörtbindir ![]() ![]() Hz ![]() 459- "Bu ilim, tevil yapan cahillerin, tahrif eden azgınların, iptalci müfterilerin, düşman olan her neslin elinden muhafaza olunacaktır ![]() Hz ![]() 460- "İftira, gıybet tevil edilmez ![]() A ![]() ![]() 461- "Her insan içinde yaşadığı çağın yaratığıdır ![]() ![]() Voltaire 462- "Kıyamet gününde Ademoğullarından, dağlar gibi sevapları bulunan kavimler huzura çıkarılacaklar ![]() ![]() Hz ![]() 463- "Gözü yemde olan balık yakasını oltadan kurtaramaz ![]() Atasözü 464- "Boş bir kafa şeytanın çalışma odasıdır ![]() S ![]() 465- "El-Hamdu lillah, şükrün başıdır ![]() Hz ![]() 466- "Her hissediş, her duyuş sevgi değildir ![]() ![]() A ![]() ![]() 467- "Bütün ülkeler Allah'ın ülkeleri, kullarda Allah'ın kullarıdır ![]() ![]() Hz ![]() 468- "Kişi (sevdiğinin) dostunun dini üzerinedir ![]() ![]() Hz ![]() 469- "Bir şeyi anlamak o şeyi bağışlamak demektir ![]() Buda 470- "Herşeyin bir yolu vardır; cennetin yolu da ilimdir ![]() Hz ![]() 471- "İnsana birşeyler verebilen, bazı şeyleri alıp götüren konuşma sohbettir ![]() A ![]() ![]() 472- "Senden sana sığınırım ![]() Hz ![]() 473- "Bilgiden kanatlar tak, cennete uçmak için ![]() Shakespeare 474- "Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla ![]() ![]() Hz ![]() 475- "Sonradan özür dilemeyi gerektiren şeyleri yapmaktan kaçınınız ![]() Hz ![]() 476- "Herşeyi kendinin başardığını sananlar küçülür ![]() Abraham Lincoln 477- "Muhakkak ki Allah; yardımı, ihtiyaca göre, sabrı da musibete göre verir ![]() Hz ![]() 478- "Ben arıyım diyorsun ama, balın varmı?" Pir Sultan Abdal 479- "Emanete sadakat rızkı, hıyanet de fakirliği celp eder ![]() Hz ![]() 480- "Ne kadar zengin olsan, ancak yiyebildiğin kadar yersin ![]() ![]() ![]() Mevlâna 481- "Bir anlık kızgınlığı önlersen, yüz günlük kederden kurtulursun ![]() Çin atasözü 482- "Kendi veya başkasının yetimini koruyan bir kimse ile ben, cennette şöyle yanyana bulunacağız ![]() Hz ![]() 483- "Denizi testiye doldursan, alabildiği kadar su alır ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlâna 484- "Düşüncelerinizden nefret ediyorum fakat o düşünceleri savunma hakkını size kazandırmak için ölmeye hazırım ![]() Voltaire 485- "Birgün birisiyle dost olduğunuzda, yarın onun bir düşman olabileceğini unutmayın ![]() Hz ![]() 486- "Büyük balık dipte yüzer ![]() İngiliz atasözü 487- "Sebat başarının en büyük garantisidir ![]() S ![]() 488- "El mevt-ü Hakkın ![]() ![]() ![]() Hz ![]() 489- "İşleyen demir ışıldar" Atasözü 490- "Kişi doğduğu yerden başka bir yerde ölürse, doğduğu yerden izinin kesildiği yere kadar, kendisi için cennette ölçü konulur ![]() Hz ![]() 491- "Bir Nebi gördüm, yanında çok az ümmet vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() 492- "Kırılma, eğilmeyi bil ![]() A ![]() ![]() 493- "Allah Resûlunu ilk kez gören, onu görür görmez heybetten titrer, onunla bir süre beraber olan ona aşık olur ![]() Hz ![]() 494- "Sakin ol ben kral değilim; ben kureyş kabilesinden, kurutulmuş et yiyen bir kadının çocuğuyum ![]() Hz ![]() 495- "Çalışmak en hayırlı sermayedir ![]() Hz ![]() 496- "Yükselen her şey düşer ![]() Sallut 497- "Dünü bugüne taşıyan, dünün yükünü taşır ![]() A ![]() ![]() 498- "Haşir gününde en şiddetli azaba, Nebi veya Resûl giyisisini kuşanıpda, zalim-kudurganların fiillerini işleyenler çarptırılacaktır ![]() Hz ![]() 499- "Büyük felaketler, büyük insanların yetiştiği okuldur ![]() Napolyon 500- "Kardeşim, ancak fikirdir varlığın, Gerisi et ve kemiktir bir yığın ![]() Mevlâna |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Teşekkürler angelesdream, gerçekten kaliteli bir paylaşım olmuş ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
speed
|
![]() "Kardeşim, ancak fikirdir varlığın,gerisi et ve kemiktir bir yığın ![]() Mevlâna tşkkürler angels güzel olmuş bitanede benden ![]() ![]() Şurada burada güçlü adımlarla dolaşmaktansa, doğru yolda sekerek yürümek daha iyidir ![]() |
![]() |
![]() |
|