![]() |
Sadece 1 Test Dürüst Olun Yeter... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Sadece 1 Test Dürüst Olun Yeter...Bu test, ahlaki degerlerinizin ne kadar kuvvetli oldugunu olcmek icin hazirlanmistir ![]() Testi etkili kilmak icin asagiya dogru mumkun oldugunca yavas gidin ![]() Durust cevap verirseniz, kendi ahlaki degerlerinizi ve insanliginizi olcmus olacaksiniz ![]() Test sadece tek sorudan ibaret ama, bu soru hayati bir soru ![]() Ne yaparsiniz? Basliyoruz ![]() ![]() ![]() Florida'dasiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her taraf sular altinda, korkunc bir sel baskini olmus ![]() ![]() ![]() sudan baska birsey gorunmuyor neredeyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gazetecisiniz ![]() ![]() ![]() Ve bu korkunc afetin tam ortasindasiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Durum neredeyse umutsuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve siz de iyi fotograflar cekmeye ugrasiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Cevrenizde insanlar, evler sularin icinde kaybolup gidiyor ![]() ![]() ![]() Doga amansizca saldiriyor ![]() ![]() Ve herseyi yikip yok ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Birdenbire kamyonet kullanan bir adam goruyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Camurlara gomulmeden, sulara kapilmadan ilerleyebilmek icin canla basla mucadele ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklasiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu adam onemli birisi gibi gorunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Birdenbire taniyorsunuz onu, bu adam George W ![]() Ayni anda da sularin onu yutmak uzere oldugunu farkediyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() sonsuza dek ![]() ![]() ![]() Iki seceneginiz var: onun hayatini kurtarabilirsiniz ya da size kesinlikle Pulitzer odulu kazandiracak bir fotograf cekebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Dünyadaki en etkin adamlardan birisinin olumunun fotografi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve iste sorunuz(durust olun) Fotograflari renkli mi bastirirsiniz yoksa siyah beyaz mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
virüs
|
![]() :))))) süperdi rahatsız ben kesinlikle renkli bastırırdım çünkü siyah beyaz yine de dram anlatır eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Kesinlikle renkli :D :D Kurtarır mısın, fotoğraf mı çekersin diye bir soru bekliyorum, içimden de cevabı hazırladım: Fotoğraf makinesini kafasına atardım, garantiye almak için ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Rahatsız :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TEMUR38
|
![]() yani renkli daha güzel olur ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() bende renkli çekerdim çünkü herşey açık olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler ilginç bi testti
|