![]() |
Cinsel Fonksiyonunuz Nasıl? Test Edin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinsel Fonksiyonunuz Nasıl? Test EdinCinsel fonksiyonunuz nasıl? Test edin -------------------------------------------------------------------------------- Eşinizle cinsel hayatınız nasıl gidiyor? Sorun yaşıyor musunuz? Veya yaşadıklarınızda bir anormallik var mı? Aşağıdaki soruları son bir ayınızı düşünerek cevaplayınız ![]() ![]() Testi yanıtlarıyla birlikte hattat@hattathospital ![]() ![]() ![]() 1 ![]() a)Hemen her zaman veya her zaman b)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) c)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) d)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) e)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 2 ![]() a)Çok yüksek b)Yüksek c)Orta d)Düşük e)Çok düşük veya hiç 3 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)ir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 4 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok yüksek c)Yüksek d)Orta e)Düşük f)Çok düşük veya hiç 5 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok emindim c)Emindim d)Oldukça emindim e)Az emindim f)Çok az veya hiç emin değildim 6 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 8 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 9 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok çok zor veya imkansız c)Çok zor d)Zor e)Biraz zor f)Hiç zorluk çekmedim 10 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 11 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok çok zor veya imkansız c)Çok zor d)Zor e)Biraz zor f)Hiç zorluk çekmedim 12 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 13 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok çok zor veya imkansız c)Çok zor d)Zor e)Biraz zor f)Hiç zorluk çekmedim 14 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok tatminkardı c)Genellikle tatminkardı d)Yarısında tatminkardı yarısında tatminkar değildi e)enellikle tatminkar değildi f)Hiç tatminkar değildi 15 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)9Çok tatminkardı c)Genellikle tatminkardı d)Yarısında tatminkardı yarısında tatminkar değildi e)Genellikle tatminkar değildi f)Hiç tatminkar değildi 16 ![]() a)Çok tatminkardı b)Genellikle tatminkardı c)Yarısında tatminkardı yarısında tatminkar değildi d)Genellikle tatminkar değildi e)Hiç tatminkar değildi 17 ![]() a)Çok tatminkardı b)Genellikle tatminkardı c)Yarısında tatminkardı yarısında tatminkar değildi d)Genellikle tatminkar değildi e)Hiç tatminkar değildi 18 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 19 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Hemen her zaman veya her zaman c)Çoğu zaman (geçen sürenin yarısından fazlasında) d)Bazı zamanlar (geçen sürenin yarısında) e)Bir kaç defa (geçen sürenin yarısından azında) f)Hemen hemen hiç veya hiçbir zaman 20 ![]() a)Hiç cinsel aktivitede bulunmadım b)Çok yüksek c)Yüksek d)Orta e)Düşük f)Çok düşük veya hiç |
![]() |
![]() |
|