Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğanın, yasası

Doğanın Yasası

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğanın Yasası

Aksiyon ve reaksiyon yaşamın değişmez bir yasasıdır

Beklemeyi bilen gerçek zaferle karşılaşır

Eğer iyiyi yakalarsanız insanların yanında ve her yerde en iyi yere sahip olursunuz

Eğer birine yardım ederseniz yardım ettiğiniz bu kişi yardım etmenize vesile olmaya devam edecektir

Diğer insanların sukûnetine yardım ederseniz barış da sizin etrafınızda belirecektir

Yükselmenizi sağlayan zamanı değerlendirirseniz bu zaman size mucizeler sağlayacaktır

Yaşamı kutsarsanız yaşam da sizin varlığınızı kutsayacaktır

Hizmet etmeye çalışırsanız bu çalışmanız ihtiyacınız olan yönlendirmeyi size sunacaktır

İnsanları seviniz ve bu sevgi size tesir dolu olarak geri dönecektir

Ektiğinizi biçeceksiniz Bunun zaten çok açık olduğunu ifade edebilirsiniz Ayrıca hep iyilikle ilgili olanı yaşamda kelimelere döküyoruz

Eğer bunu denemeyi başarırsak elbetteki sevinç çığlıklarıyla parlayan sürprizler kaçınılmaz olarak karşımıza çıkacaktır

Andre Luiz
İspanyolcadan Çeviren: İsmet Yalçın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com