![]() |
Zamanın Boyutları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zamanın BoyutlarıBelki en zoru da zamanı kavramak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yol macerasının başında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla bu bakış açısı fazla bir şey ifade etmez oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama zamanın bize oynadığı bu perspektif yanılsaması oyunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ha ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir ![]() ![]() ![]() Turgut Uyar'ı anımsadım nedense: "En değerli vakitlerinizi bana ayırdınız sağolunuz efendim gökyüzünün sonsuz olduğunu bana öğrettiniz öğrendim yeryüzünün sonsuz olduğunu öğrettiniz öğrendim hayatın sonsuz olduğunu öğrettiniz öğrendim zamanın boyutlarının sonsuzluğunu ve havanın bazen kuşa döndüğünü öğrettiniz öğrendim efendim ama sonsuz olmayan şeyleri öğretmediniz efendim baskının ![]() ![]() ![]() ![]() aşk mutluluğunun ve eski hesapların aritmetiğin bile bunları bulmayı bana bıraktınız size teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
|