|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akupunkturun, alerjili, doğru, duydum, iğneden, insanlara, olabileceğini, yararlı |
![]() |
Akupunkturun Alerjili İnsanlara Yararlı Olabileceğini Duydum. Bu Doğru Mu? İğneden Ko |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akupunkturun Alerjili İnsanlara Yararlı Olabileceğini Duydum. Bu Doğru Mu? İğneden KoAkupunkturun alerjili insanlara yararlı olabileceğini duydum ![]() ![]() -------------------------------------- Akupunktur geleneksel Çin tıbbına dayanan ve enerji akımını uyarmak ve dengeyi sağlamak üzere vücuttaki belirli noktalara ince iğnelerin batırılmasından ibaret olan bir yöntemdir ![]() ![]() ![]() Akupunktur ağrı dindirme, ameliyat anesaaaisi, sigarayı bırakmaya yardımcı olma ve astım tedavisi gibi birbirinden farklı birçok alanda kullanılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Seansın başında akupunkturist tıbbi sorunlarınız hakkında notlar alır ve el bileklerinizdeki nabızlarınızı kontrol eder ![]() ![]() ![]() ![]() İğnelerden nefret ettiğinize göre diğer bir seçenek olan shiatsu yöntemini tercih edebiliirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|