![]() |
Bitkilerle Diyet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitkilerle DiyetBitkilerle Diyet [size="6"> ![]() Malzeme:limon,greyfurt,bal,su Hazirlanisi:3 tane limon ile 2 tane greyfurt,kabuklari soyulmadan inci ince kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reçete2: Malzeme:limon,seker,su Hazirlanisi:1 çay bardagi yeni sikilmis limon suyuna 1 çorba kasigi su ile 1 kahve kasigi toz seker konur ![]() ![]() Reçete3: Malzemeapatya,limon,su Hazirlanisi:4 bardak kaynak suya,1 çorba kasigi ufalanmis paptya ve kabuklari soyulmadan dogranmis 1 limon konur ![]() ![]() ![]() Reçete4: Malzeme:atkuyrugu(tilkikuyrugu,zemberekotu),su Hazirlanisi:4 su bardagi kaynak suya 20 gram (1 çorba kasigi) ufalanmis atkuyrugu konur ![]() ![]() ![]() Reçete5: Malzeme:kiraz çöpü, su Hazirlanisi:6 bardak suya 1 çay bardagi dolusu kiraz çöpü konur ![]() ![]() ![]() ![]() Reçete6: Malzeme:biberiye(rosmarinus officinalis),su Hazirlanisi:4 su bardagi saf sirkeye 1 avuç biberiye konur ![]() ![]() ![]() Reçete7: Malzeme:kanavciotu(adonis vernalis),su Hazirlanisi:1 su bardagi sicak suya 1 tatli kasigi ufalanmis kanavciotu konur ![]() ![]() ![]() Reçete8: Malzeme:kereviz,domates,havuç,su Hazirlanisi:4 bardak suya 2 tane kerviz dogranir ![]() ![]() ![]() ![]() Reçete9: Malzeme:misir püskülü,su Hazirlanisi:4 bardak suya 3 tutam misir püskülü konur ![]() ![]() ![]() Reçete10: Malzeme:ispanak,misirözü yagi,su Hazirlanisi:1/2 kg ispanak iyice temizlendikten sonra 4 bardak suya konup az haslanir ![]() ![]() Reçete11: Malzeme:marul tohumu,su Hazirlanisi:4 bardak suya 1 tatli kasigi marul tohumu konur ![]() ![]() ![]() Reçete12: Malzeme:limonsuyu,bal Uygulanisi: 1 hafta boyunca her gün;1 kahve fincani limonsuyuna 1 kahve fincani su ve 1 kahve kasigi süzme bal katilip içilir ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Reçete13: Malzeme:yogurt, patates Hazirlanisi:10 gün süreyle ,sadece yogurt ve patates yenir ![]() Reçete14: Malzeme:sarapna(smilax),su Hazirlanisi:1 su bardagi sicak suya 1 kahve kasigi ufalanmis saparna konur ![]() ![]() Reçete15: Malzeme:aslandisi(karahindibâ),su Hazirlanisi:4 bardak suya 4 çorba kasigi ufalanmis aslandisi kökü konur ![]() ![]() ![]() Reçete16: Malzeme:enginar,akdiken(rhamnus),dulavratotu(arcti um lappa),ayrikotu(triticum repens),su Hazirlanisi:4 bardak sicak suya 1 avuç ufalanmis enginar yapragi ,1 avuç akdiken çiçegi, 1 avuç dulavratotu yapragi ve ufalanmis kökü,1 avuç ayrikotu konur ![]() ![]() ayri bir kapta ; 10 su bardagi su kaynatilir ![]() ![]() ![]() ![]() Reçete17: Malzeme:deniz yosunu(moss) Hazirlanisi:büyükçe bir kavanozu dolduracak kadar deniz yosunu toplanir ![]() ![]() ![]() Reçeteler uygulanirken dikkat edilmesi gereken hususlar: * Reçetelerde verilen miktarlari asmayiniz! * Uygulamak üzere seçtiginiz Reçeteyi 14 günden fazla kullanmayiniz ![]() * Çabuk zayiflamak için asirisiga kaçmayiniz! * Yavas yavas zayiflayiniz! * Her gün , hiç olmazsa yarim saat yürüyünüz! * Bütün dertlerinizden siyrilip neseli olmaya gayret ediniz! * Yazin, firsat buldukça yüzün; kisin kolayiniza gelen beden hareketlerini yapin! Hasta rehberi |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|