![]() |
Bulgar Mutfağı - Etli Pilav Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgar Mutfağı - Etli Pilav TarifiBulgar Mutfağı-Etli Pilav Tarifi Malzemeler 5 çorba kaşığı rende beyaz peynir 300 gr ![]() Tuz 500 gr ![]() 1 çorba kaşığı kırmızı biber 300 gr ![]() 200 gr ![]() 100 gr ![]() Yapılışı Tavla zarı iriliğinde doğranmış kuyrukyağı , rende soğanı açık sarı renge dönüşene kadar kavurun ve iri kuşbaşı doğranmış etleri de içine atın ![]() ile tatlandırın ![]() ![]() ve son olarak yıkanmış süzülmüş pirinci de ilave edin ![]() pirinc etsuyunu çekene kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Servis yaparken üzerine beyaz peynir rendeleyin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|