|
|
Konu Araçları |
fasülye, kuşbaşı, taze, yapılır, zeytinyağlı |
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı FasülyeKuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye Malzemeler: 2 tane, kuru soğan 500 gram, kuşbaşı et 1 kg taze fasulye 2 tane domates 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tatlı toz biber, tuz 1 çay fincanı kaynar içme suyu Yapılışı: Orta boy bir tencereye, zeytinyağını, eti ve yemeklik doğradığımız soğanı alalım Et suyunu salıp cekene kadar birlikte kavuralım Üzerine küp doğranmış domates ve ayıklanıp yıkanmış taze fasulyeyi alalım, kısık ateşte kavurarak pişirelim Suyunu cektikten sonra, sıcak su ve kırmızı toz biberi ilave edelim, kısık ateşte pişmeye bırakalım Eğer fasulye pişmezse sıcak su ekleyebiliriz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|