Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç Budu |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç BuduSarımsak ve Maydanozlu Piliç Budu Mutfak: Türk Mutfağı Katagori: Tavuk ve Hindi Yemekleri Yapım Süresi: 60dk Servis: 6 Zorluk: Zor Yemeğin Malzemeleri : 4 Adet derisiz piliç but 3 Dilim ekmek içi 6 Diş sarımsak 1 Tatlı kaşığı tane karabiber 4 Adet maydanoz kökü Tuz Yemeğin Hazırlanışı : Piliçlerin derilerini çıkartıp, Fazla yağlarını temizleyin Ekmeği, sarımsak ezeceğinde 2 çorba kaşığı su ile macun haline getirin Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blendıra koyarak ezin Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile birlikte hepsini karıştırın Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın Izgarada alt üst ederek iki tarafınıda pişirin ve sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|