![]() |
Sarımsak Ve Maydanozlu Piliç Budu
Sarımsak ve Maydanozlu Piliç Budu Mutfak: Türk Mutfağı Katagori: Tavuk ve Hindi Yemekleri Yapım Süresi: 60dk Servis: 6 Zorluk: Zor Yemeğin Malzemeleri : 4 Adet derisiz piliç but 3 Dilim ekmek içi 6 Diş sarımsak 1 Tatlı kaşığı tane karabiber 4 Adet maydanoz kökü Tuz Yemeğin Hazırlanışı : Piliçlerin derilerini çıkartıp, Fazla yağlarını temizleyin. Ekmeği, sarımsak ezeceğinde 2 çorba kaşığı su ile macun haline getirin. Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blendıra koyarak ezin. Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile birlikte hepsini karıştırın. Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın. Izgarada alt üst ederek iki tarafınıda pişirin ve sıcak olarak servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.