|
|
Konu Araçları |
hamur, işleri, pommodorpasta, spagetti, tarifleri |
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriSpagetti Pommodor-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri MALZEMELER 6 kişilik 500 gr spageti 2 çorba kaşığı tereyağı 1 avuç rende gravyer yada kaşar peyniri 7 adet orta boy kabukları soyulmuş ince kıyılmış domates 1 çorba kaşığı margarin 1 küçük soğan ince kıyılmış 1 diş sarımsak ince kıyılmış ½ defne yaprağı az tuz bir tutam toz şeker MALZEMELER 6 kişilik 500 gr spageti 2 çorba kaşığı tereyağı 1 avuç rende gravyer yada kaşar peyniri 7 adet orta boy kabukları soyulmuş ince kıyılmış domates 1 çorba kaşığı margarin 1 küçük soğan ince kıyılmış 1 diş sarımsak ince kıyılmış ½ defne yaprağı az tuz bir tutam toz şeker |
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriÇİN BÖREĞİ Malzemeler 3 adet yufka 250 gram soya filizi 1'er adet kereviz, havuç ve soğan 200gr kıyma, Tuz, karabiber 2 yemek kaşığı margarin 1 adet yumurtanın akı Bulamak için Galeta unu, 2 adet yumurta Kızartmak için Sıvıyağ ÇİN BÖREĞİ TARİFİ Yufkaları düz bir zemine yayın Önce ikiye, daha sonra her parçayı da üçe bölüp 18 parça yufka elde edin Yemeklik doğranmış soğanı margarinle birlikte kavurun Üzerine kıymayı ilave edip, kıyma suyunu çekene kadar bir süre kavurun Kavrulan kıymaya, rendelenmiş havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin Soya filizini katıp, tuz ve karabiberini ayarlayın Soğuduktan sonra yufkaların üzerine kıymalı harcı paylaştırın Geniş birer sigara böreği şeklinde sarın Böreklerin uç kısımlarını, açılmamaları için yumurta akına batırırı Börekleri önce galeta ununa daha sonra yumurtaya bulayın Kızgın yağda kızartın Sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|