![]() |
Adana Üsulü Etli Bakla Tarifi Nasıl Pişirilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Üsulü Etli Bakla Tarifi Nasıl Pişirilir?Etli Bakla 500 gr bakla, yikanmis, iki ucu ve kenarlari temizlenmis, 2 cm uzunlugunda dogranmis 150-200 gr ![]() 1 orta boy sogan, kucuk dogranmis 4-5 yk sizma zeytinyag 1 yk tereyag 1 yk dolusu biber salcasi, aci veya tatli 1 + 1 1/2 kap sicak su Tuz Sarımsaklı Yogurt: 1/2 kap yogurt 1-2 dis sarimsak, tuz ile dovulmus 2 yk dere otu, kucuk dogranmis Once kuzu etini kendi suyu ile pisirin ![]() ![]() ![]() Uzerine biber salcasi ve baklalari ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzerine Sarımsaklı Yogurt koyarak servis yapin ![]() 2-3 kisilik |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|