![]() |
Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Bıldırcın-Yemek TarifleriMALZEMELER Kişi başına 1-2 bıldırcın, 250gr kuru üzüm, 2kaşık un, tuz, tereyağı, su HAZIRLANIŞI Bıldırcınları yıkayıp kurulayınız ![]() ![]() ![]() Üzümleri akşamdan ıslatmış olun ki kabarsınlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Bıldırcın-Yemek TarifleriSebzeli ve İncikli Orman Kebabı Yemek Tarifi – 4 kişilik Kalori : 360 k/cal (1 porsiyon / yaklaşık) Pişirme süresi : 30 dk ![]() Zorluk : 3 Mutfaklar : Karadeniz,Türk Özellik : Davet Yemekleri,Kızartma Tür : Sebze Kebapları Öğün : Akşam Yemeği Malzemeleri •6 Adet Kuzu İncik •4 Adet Kuru soğan •1 Adet Defne Yaprağı •2 Kaşık Sıvı Yağ •4 Kaşık Tereyağı •2 Adet Kabak •6 Adet Patates •2 Adet Havuç •3 Adet Domates •1 Su Bardağı Domates Püresi •1 Kaşık Domates Salçası •1 Kaşık Kırmızı Toz Biber •1 Tatlı Kaşığı Un •1 Tutam Tuz Hazırlanışı Kuzu inciklerini sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|