![]() |
Sucuk Güveç Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sucuk Güveç Nasıl YapılırSucuk Güveç Nasıl Yapılır Sucuğu kısa bir süre musluğun altına tutup ıslatın, bıçagın ucuyla uzunlamasına iki taraftan çizin, derisini soyun, küp şeklinde doğrayın Malzemeler 200 gram sucuk, 2 tatlı sivri biber (veya çarliston), 1 orta boy domates, 50 gram kaşar peyniri {veya eritmeye uygun başka bir peynir), 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ![]() Sucuğu kısa bir süre musluğun altına tutup ıslatın, bıçagın ucuyla uzunlamasına iki taraftan çizin, derisini soyun, küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|