![]() |
Gülben Ergen - Aşk Hiç Bitmez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen - Aşk Hiç Bitmez![]() Aşk hiç bitmez bitmez derler yanlış ![]() ![]() seven gözden düşer mi-düşmez derler yanlış ![]() ![]() kabullenmek zor oldu-bi göründü bi kayboldu varsın kaybolsun onsuz günler geçmez derler yanlış ![]() ![]() kader adam seçer mi-seçmez derler yanlış ![]() ![]() kabullenmek zor oldu-içim yandı kor oldu varsın kor olsun yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa sabrettim bekledim-hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni-ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa lalalaleooo lalalaleooo lalalee lalalaleooo lalalaleooo lalalee aşk hiç bitmez-bitmez derler yanlış ![]() ![]() seven gözden düşer mi-düşmez derler yanlış ![]() ![]() kabullenmek zor oldu-bi göründü bi kayboldu varsın kaybolsun onsuz günler geçmez derler yanlış ![]() ![]() kader adam seçer mi-seçmez derler yanlış ![]() ![]() kabullenmek zor oldu-içim yandı kor oldu varsın kor olsun yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa sabrettim bekledim-hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni-ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen - Aşk Hiç BitmezKaseti Indiremiyoruz Herhalde, öyle Anlaşıldı Yinede Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen - Aşk Hiç Bitmezbeykent27 Nickli Üyeden Alıntı Kaseti Indiremiyoruz Herhalde, öyle Anlaşıldı ![]() Konu açılan bölüm şarkı sözleri bölümü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|