![]() |
Gülben Ergen - Aşk Hiç Bitmez
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Aşk hiç bitmez bitmez derler yanlış.. seven gözden düşer mi-düşmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu-bi göründü bi kayboldu varsın kaybolsun onsuz günler geçmez derler yanlış.. kader adam seçer mi-seçmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu-içim yandı kor oldu varsın kor olsun yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa sabrettim bekledim-hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni-ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa lalalaleooo lalalaleooo lalalee lalalaleooo lalalaleooo lalalee aşk hiç bitmez-bitmez derler yanlış.. seven gözden düşer mi-düşmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu-bi göründü bi kayboldu varsın kaybolsun onsuz günler geçmez derler yanlış.. kader adam seçer mi-seçmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu-içim yandı kor oldu varsın kor olsun yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa sabrettim bekledim-hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni-ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü-duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında-uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var-o büyük gün geldi mi yoksa |
Kaseti Indiremiyoruz Herhalde, öyle Anlaşıldı Yinede Teşekkürler |
beykent27 Nickli Üyeden Alıntı Kaseti Indiremiyoruz Herhalde, öyle Anlaşıldı. Yinede Teşekkürler Konu açılan bölüm şarkı sözleri bölümü.ayrıca forumda full paylaşım yapmıyoruz,bu yüzden kasetin tamamını indiremezsiniz.. |