![]() |
Gölgeler |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() GölgelerGÖLGELER Saat gecenin üçü, bir elimde kalemim, diğerinde resmin ![]() Sigarayı bıraktım, bugün tam bir hafta oldu ![]() Resmine bakarak unutuyorum sigarayı, Resmine bakarak unutuyorum adımı ![]() Hıçkırıklarım karanlıklarda kayboluyor, Sen bir hayal gibi gözden kayboluyorsun ![]() Kalemi elimden bırakıp tüm ışıklarını söndürüyorum odanın, Gözlerimi kapatıp seni rabıta ediyorum ![]() Ve sen gecenin üçünde adımı haykırarak uyanıyorsun ![]() Ter içindesin ıslak saçların yüzüne yapışmış, dudakların titrek ![]() Ben açıyorum gözlerimi karanlığa ![]() Bir yatak, bir sandalye, bir masa, bir resmin, bir kibrit ![]() Ve birde ben kalakalıyorum kendimle ![]() ![]() ![]() Perde ardına dek açık, şehrin ışıkları sızıyor odama ![]() Şehrin yorgunluğu biniyor omuzuma, bunca dert arasında ![]() Bir süre gölgeme ilişiyor gözlerim, Gülüyorum kendi kendime ![]() Meğer yalnız değilmişim ![]() Sonra sen yine geliyorsun aklıma, Ne de güzel düşerdi gölgen omuzlarıma ![]() Herkes ruh ikizi olduğumuzu söylerdi, Geçte olsa acıda olsa öğrendim ruhların ikizi olmadığını ![]() Aslında acı olan ne biliyormusun? Giderken ardından güle güle bile diyemedim, Hıçkırıklarım buna müsaade etmedi, boğazımda düğümlenirken ![]() Saat gecenin üçü, bir elimde kibrit, diğerinde resmin ![]() Yakıyorum tüm anıları ![]() Açıyorum ışığı, penceremden şehri seyrediyorum, Tüm şehir uyuyor, oysaki ben yine çıktım savaştan ![]() ![]() ![]() -s-el-ç-u-k- -ü-s-t-ü-n-d-a-ğ-
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gölgeler |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : GölgelerGüzel şiirmiş ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|