|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğer, geçirebilseydim, kalbime, sevmezdim, söz |
![]() |
Eğer Kalbime Söz Geçirebilseydim Seni Sevmezdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Kalbime Söz Geçirebilseydim Seni SevmezdimBeni sevmiyorsun diye seni suçlamıyorum Tıpkı senin seni sevdiğim için beni suçlamadığın gibi ![]() Gayet sakinim şu anda ne hıçkırıyor ne ağlıyorum Sadece ![]() ![]() ![]() Birbirimize sahip olsaydık ne olurdu diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tanesi bile kabul olmadı ![]() Oysa küçücük mutluluklar dilemiştim ben Seneler sonra karşıma dizip gülümseyebileceğim Güzel şeyler mesela Beni sevmen ve mutlu olmak gibi ![]() Evet beni sevmiyorsun diye seni suçlamıyorum Bu düşünce aklıma hiç gelmedi de demiyorum Ama ben ne zaman seni suçlu görsem Hep kovardım senden nefret eden yanımı kalbimden ![]() Kalbim ![]() ![]() ![]() Artık toparlanamayacak kadar yorgun düşmüş kalbim Ne kadar uğraşsam da bir türlü unutmayı beceremedim ![]() Kalbim ![]() ![]() ![]() Şimdiye dek hiç olmadığı kadar çaresiz kalbim Eğer kalbime söz geçirebilseydim seni sevmezdim ![]() - Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğer Kalbime Söz Geçirebilseydim Seni Sevmezdim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Kalbime Söz Geçirebilseydim Seni SevmezdimGayet sakinim şu anda ne hıçkırıyor ne ağlıyorum Sadece ![]() ![]() ![]() Birbirimize sahip olsaydık ne olurdu diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tanesi bile kabul olmadı ![]() Kalbim ![]() ![]() ![]() Artık toparlanamayacak kadar yorgun düşmüş kalbim Ne kadar uğraşsam da bir türlü unutmayı beceremedim ![]() Kalbim ![]() ![]() ![]() Şimdiye dek hiç olmadığı kadar çaresiz kalbim Eğer kalbime söz geçirebilseydim seni sevmezdim ![]() teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|