![]() |
Eğer Kalbime Söz Geçirebilseydim Seni Sevmezdim
Beni sevmiyorsun diye seni suçlamıyorum
Tıpkı senin seni sevdiğim için beni suçlamadığın gibi. Gayet sakinim şu anda ne hıçkırıyor ne ağlıyorum Sadece... Sadece hayal ediyorum Birbirimize sahip olsaydık ne olurdu diye. ...Ben gecelerce dua ettim ellerimi açıp Bir tanesi bile kabul olmadı. Oysa küçücük mutluluklar dilemiştim ben Seneler sonra karşıma dizip gülümseyebileceğim Güzel şeyler mesela Beni sevmen ve mutlu olmak gibi. Evet beni sevmiyorsun diye seni suçlamıyorum Bu düşünce aklıma hiç gelmedi de demiyorum Ama ben ne zaman seni suçlu görsem Hep kovardım senden nefret eden yanımı kalbimden. Kalbim... Artık toparlanamayacak kadar yorgun düşmüş kalbim Ne kadar uğraşsam da bir türlü unutmayı beceremedim. Kalbim... Şimdiye dek hiç olmadığı kadar çaresiz kalbim Eğer kalbime söz geçirebilseydim seni sevmezdim. - Alıntı .. |
Eğer Kalbime Söz Geçirebilseydim Seni Sevmezdim
Gayet sakinim şu anda ne hıçkırıyor ne ağlıyorum
Sadece... Sadece hayal ediyorum Birbirimize sahip olsaydık ne olurdu diye. ...Ben gecelerce dua ettim ellerimi açıp Bir tanesi bile kabul olmadı. Kalbim... Artık toparlanamayacak kadar yorgun düşmüş kalbim Ne kadar uğraşsam da bir türlü unutmayı beceremedim. Kalbim... Şimdiye dek hiç olmadığı kadar çaresiz kalbim Eğer kalbime söz geçirebilseydim seni sevmezdim. teşekkürler.. |