Herkese Selam Olsun |
06-18-2009 | #1 |
1die
|
Herkese Selam OlsunBen 1die net alemınde bellı başlı bır sıtede online fılm uploadı yapmaktayım kendıme avatar yaratmak için gezınırken gördum sıteyı,begendım ve üye oldum Gerçekten güzel bir site uye arkadaşların kıymetını bıleceklerını tahmın edıyorum Allah ım site yetkılılerının işlerını güçlerını rast getırmesı dileklerımle Herkes saglıcakla kalsın |
Cevap : Herkese Selam Olsun |
06-18-2009 | #2 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Herkese Selam OlsunHoşgeldiniz 1dieeGüzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)
06-18-2009 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Herkese Selam OlsunAramıza hoş geldin
06-18-2009 | #4 |
1die
|
Cevap : Herkese Selam Olsunsagolasın iyi bir sitede satır arası gıbı kalmayacagm emın olun sitenın keyfını çıkarmaya başladım bile |
06-18-2009 | #6 |
delishhhh
|
Cevap : Herkese Selam Olsunhoşgeldin sevgili 1diee |
06-18-2009 | #7 |
1die
|
Cevap : Herkese Selam Olsunçok teşekkur edrım h buldum |
06-18-2009 | #8 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Herkese Selam OlsunAilemize hoşgeldiniz İyi vakit geçirmenizi dilerim |
06-19-2009 | #9 |
1die
|
Cevap : Herkese Selam OlsunH buldum çok tesekkurler kendıme bi bölum buldum bıle sinekafe bolumu yagmaladım haberınız olsun en guncel sınema bılgılerı benım elımden Onlıne olacaktır |
06-19-2009 | #10 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Herkese Selam OlsunAramıza oldukça hızlı bir giriş yaptığınızı kabul etmeliyim Bu güzel ilginizin devam etmesini dilerim |
06-19-2009 | #11 |
1die
|
Cevap : Herkese Selam Olsunedecek mutlaka kendı ılgı alanımdan olan şeylerı anında paylasacagım sıtede hemen hemde şuan mesela sokak dövüşçüsü -2 (2009) fılmını upload etmekteyım bıtsın hemen bılgılerını eklıyecegım sıteye alt yazısı bu gece cıktı ben süpermodluk yapıyorum bir sitede her ekledıgım fılmın konularını vızyona gırış tarıhlerını anında burdada paylasımda bulunacagım bilgilendırme ustune rakıpsız olacagız |
06-19-2009 | #12 |
KRDNZ
|
Cevap : Herkese Selam OlsunAramıza hoşgeldiniz 1diee hoşça vakit geçirmenizi dilerim |
06-19-2009 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Herkese Selam OlsunHoşgeldin
06-19-2009 | #14 |
1die
|
Cevap : Herkese Selam Olsunh buldum tşk ederım herkese |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|